Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elárulná,hogy miért utasít vissza minden lány csípőből? Unalmas már ez jajj most léptem ki egy kapcsolatból, van barátom duma.Ilyen létezik, hogy egy ember senkinek sem jön be vagy mi?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 17:31
11/55 anonim válasza:
Lehet, hogy a külsőddel van baj. De mivel úgy kérdezted, hogy létezik-e, hogy valaki senkinek nem jön be.. Így lehet, hogy a belső is. Elkezdtek beszélgetni, aztán fura vagy.
Nekem egy gyakoris pasi kezdett el írogatni mindenféle depis dolgot, hogy ezért meg azért nem kell a nőknek. Aztán mikor "fel akart szedni", kerek perec megírtam neki, hogy kapcsolatban vagyok, évek óta. Erre azzal jött, hogy tuti csak azért nem kell nekem, mert nem BMWje van, mivel az ÖSSZES nőnek BMW kell.
12/55 anonim válasza:
11 és ha lett volna neki egy bmw-je, de nem az a rohadó alvázas hanem aminek még új az illata azt azért megnézted volna mi? :D
13/55 anonim válasza:
Hogy nem unjátok még ezt a sok baromságot. Nem csoda, hogy senkinek sem kellenek sírós durcizós követelőző kisfiúk.
14/55 anonim válasza:
Normális, kedves, sajnos sokszor azok is ezt mondják, akik eljátsszák ezt punciért. Sportoló... attól még lehetsz creepy, nem zárja ki.
15/55 anonim válasza:
Többségüknek valószínűleg tényleg van. Ami elég furcsa, mert a nemek aránya nagyjából hasonló, férfiből mégis több az egyedülálló vagy a szingli. Még ha le is vonjuk azokat akik hazudnak vagy ilyesmi - ez akkor sem jön ki. Nincs ebben logika.
16/55 A kérdező kommentje:
Ezt a lányokról is ugyanezt el lehet mondani. Jajj nincsen normális pasi. A mai lányoknak az olasz magazinos csávók kellenek.Ennyit a mai nőkről. A mai lányokat nőnek nevezni is erős túlzás😂😂😂😂
2021. jan. 26. 18:20
17/55 anonim válasza:
Kevés vagy, ennyire egyszerű a magyarázat.
18/55 anonim válasza:
#12 hát hogyne. Onnantól férfi csak igazán a férfi, hogy új illatú BMWje van.
Hát nem tudom, én nem cserélném le a Suzukis párom akkor sem, ha a másik pasi még nekem is adna egy új kocsit :D
19/55 anonim válasza:
Persze, hogy el lehet. Egy másik kérdésnél megvitattuk, hogy a "normális" általában azt jelenti, hogy "hozzám hasonló". Neked teljesen más a normális, mint mondjuk nekem, ezért ezt pozitívumként nem lehet mondani.
20/55 anonim válasza:
Te amúgy szimpatikusnak tartod, amit itt produkálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!