Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy magánakvaló "geek" pasival?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, de tipikus kocka. Nagyon nehéz vele beszélni annyira el van merülve a saját dolgaiban. Érdemes ezt erőltetni, vagy inkább hagyjam? Néha olyan mintha érdekelne néha mintha nem. Nehéz rajta kiigazodni. 29 éves.2021. jan. 26. 16:59
11/13 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg, hogy ő keresett fel, és néha sokat beszél, aztán eltűnik.
2021. jan. 26. 17:31
12/13 anonim válasza:
Az én exem ilyen volt, pár év után meguntam, szakítottam. Nem bántam meg.
13/13 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik csak akkor mondanak valamit, ha tényleg van mit és nem beszélgetnek a semmiről órákat... Agyvérzést tudok kapni az üres fecsegéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!