Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az én párom ilyen magánakvaló?
Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 11:27
1/8 A kérdező kommentje:
Néha, ha elmosogat, amiből én ettem, ittam, azt ott hagyja.Ha bevásárolunk, mindent felzabál, 8 joghurtból 1 ha jut nekem. És még sorolhatnám. Ugye nem minden pasi ilyen?
2017. jan. 15. 11:30
2/8 A kérdező kommentje:
*magának való
2017. jan. 15. 11:30
3/8 anonim válasza:
A "maganak valo" nem ezt jelenti. A kifejezes, amit keresel, az a "bunko tirpak, aki csak magara gondol". Es nem, nem minden pasas ilyen.
4/8 anonim válasza:
értelmező kéziszótára: "A „magának való” szerkezetet külön kell írni. Jelentése: ’zárkózott, elhúzódó, olyan személy, aki csak magával törődik’. "
Ebből a csak magával törődik nem azt jelenti, hogy bunkó módon nem vesz részt semmi házimunkában, hanem, hogy a szociális kapcsolatokra kisebb az igénye, nem keresi mások társaságát.
A szó amit keresel a lusta, a figyelmetlen, a link esetleg.
5/8 anonim válasza:
Egyszerű önzőség. Nem, szerencsére nem minden pasi ilyen. :)
6/8 anonim válasza:
mohó, remélem kipukkad a sok joghurttól
7/8 anonim válasza:
ez nem magának való, hanem önző.
mint állat.
kicsikét kérd már számon, hogy nem volt gyerekszobád, vagy mivan?
egy kapcsolat aranyszabálya, hogy a felek EGYENRANGÚAK!
8/8 A kérdező kommentje:
"kedves 4-es,mint látod azonnal javítottam is.
2017. jan. 15. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!