Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar fizetni a párom?
Figyelt kérdés
Ha meghívom valamire fel sem ajánlja, hogy fizet, nemhogy ideadná. Ha ő talál ki programot, akkor elkéri a felét tőlem,ami nem gond, csak visszafelé ezt nem így csinálom. Én diák vagyok, ő már dolgozik. A védekezés árába sem száll be csak nagyon ritkán. Hogyan lehet ezt sértődés nélkül közölni? Régebben kihasználták a nők azt tudom, de miattuk miért rajtam akar törleszteni?
ha meg neki nem tetszik? sz..rd le, találsz majd egy másik értelmesebb srácot, aki nem ennyire fukar és anyagias
2017. jan. 12. 19:58
2/10 anonim válasza:
Ha TE hívod meg valamire, akkor miért Ő fizessen? Ez a meghívás lenyege, hogy nem a meghivott fel fizet.
2017. jan. 12. 20:01
3/10 anonim válasza:
Ha te hívod meg akkor te fizeted nem ő.Sőt fel sem ajánlhatja hogy fizet ha te hívsz....
Ő meg bátran elkéri a felét és nem tudod visszautasítani...A te hibád.Szólj ha valami nem tetszik...
2017. jan. 12. 20:02
4/10 anonim válasza:
Birom azilyet,amkor valaki egy-két nőnek mindent megvesz,jól lehúzzák,aztán meg jön egy normális nő,azon meg behajt mindent,amit az előzőeknek adott.
Keress egy nem skótot.
2017. jan. 12. 20:27
5/10 anonim válasza:
Ez így kihasználás kategória a részéről. Miért hagyod? Egyszerűen mond meg neki. Ha értelmes ember akkor megérti, ha nem, és játssza a sértettet akkor meg nem vagytok egymáshoz valók.
Felnőtt emberek vagytok, miért nem kommunikáltok egymással?
2017. jan. 12. 20:35
6/10 anonim válasza:
" Hogyan lehet ezt sértődés nélkül közölni?" Sehogy. Nyugodtan sértödj meg és küldd el a náthásba a smucigot!
2017. jan. 12. 20:35
7/10 anonim válasza:
Fordítva persze nem zavar senkit....
2017. jan. 12. 21:52
8/10 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy felhoznám neki a témát és őszintén bevallanám hogy mi a helyzet. Megmondod hogy szeretnél valamiről beszélni vele, nem akarsz vitatkozni és sértődést sem szeretnél, de valami zavar és őszintén nyíltan szeretnéd megbeszélni. Megmondod, hogy nem várod el hogy ő fizessen mindent, de rosszul esik hogy ő mindig elkéri a felét, holott te sosem. Te csak diák vagy, nincs annyi pénzed, ebben nincs semmi szégyellnivaló, ezt ő is felfoghatná ép ésszel. A védekezést is mondd meg, hogy szeretnéd hogyha abba is beleszállna, mert nem olcsó mulatság. Ez egyáltalán nem kihasználás, csak legyetek egyenlő felek mindenben, így ebben is. Ha a régi kapcsolataival jön fel, akkor mondd meg neki hogy veled is tettek már rosszat az életedben, mégsem rajta akarod ezt "leverni".
2017. jan. 12. 23:04
9/10 anonim válasza:
De a kérdezöt nem hasznàlja ki senki sem.Ha valakit àtcsesznek az màr fél a àtveréstöl.Sokan csak kihasznàljàk,de nem azt jelenti hogy rajta törleszti,csak tart az újabb kihasznàlàstól. Engem folyton ki is hasznàltak tudom miben 18 N
2017. jan. 13. 05:50
10/10 anonim válasza:
Ha a párod talál ki programot, és elkéri tőled a pénz felét, akkor kérd el tőle te is. Ha van képe megkérdezni miért, akkor nyugodtan megmondhatod, hogy ugyanazért amiért ő is elkéri. Ha nem tudjátok megbeszélni, minek vagytok együtt? Milyen kapcsolat ez így?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!