Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni egy magánakv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy magánakvaló "geek" pasival?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, de tipikus kocka. Nagyon nehéz vele beszélni annyira el van merülve a saját dolgaiban. Érdemes ezt erőltetni, vagy inkább hagyjam? Néha olyan mintha érdekelne néha mintha nem. Nehéz rajta kiigazodni. 29 éves.
2021. jan. 26. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan milyen dolgokba van bele merülve? Ő is próbál veled beszélgetni vagy mindig csak te kezdeményezel?
2021. jan. 26. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem illetek össze, ezért tetted fel a kérdést, hogy magad is így látod.

Nem változik meg.

2021. jan. 26. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Játszani. Online.
2021. jan. 26. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
49%
Ha te magad is "geek" vagy, esetleg csak érdekel ez a szubkultúra, akkor semmi gond nem lesz köztetek. Én is az vagyok és a legjobb beszélgetéseimet "geek" csajokkal folytattam le. Esetleg a normálisabb művészekkel (NEM hipszterekkel)
2021. jan. 26. 17:11
 5/13 A kérdező kommentje:
Játszik, dolgozik, olvas, ezekben elmerül. Nem nagyon, inkább én kérdezem, de ha felteszek egy kérdést, akkor hosszasan válaszol.
2021. jan. 26. 17:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Van bennünk azért közös, eltudunk beszélnigetni, de ennyire döcögős társalgást sose tapasztaltam.
2021. jan. 26. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Sosem fogom megérteni, hogy ennyire eltérő személyiségű emberek miért erőltetik egymással az ismerkedést. Szerintem hagyd, és keress olyan társat, akivel kapcsolódni tudsz.
2021. jan. 26. 17:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért gondolod, hogy eltér a személyiségünk? Ha így is van, miért ne működhetne?
2021. jan. 26. 17:15
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Abból gondolom, mert két hasonló ember tud beszélgetni, vagy egymásra tud hangolódni. És azért nem működne, mert már az ismerkedés is ennyire döcögős, erőltetett. Minek erőltetni azt, amikor abban sem vagy biztos, hogy érdekled, mert néha úgy tűnik, igen, néha nem.
2021. jan. 26. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

6.

Az a baj, hogy geek emberek többsége kishitű és alacsony önértékelésű (kivéve az ilyen idióta jutúb lájvidejó "menőarcok"), mivel külsőre sem a legszebb emberek, és sokszor kiközösítik őket, témáikat nem értik, humoruk sajátságos.

2021. jan. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!