Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyers, távolságtartó, magánakvaló pasikkal hogy lehet egy párcsakolatban lenni?
Sehogyan sem :D Általában! :D
Elviselhetetlenek vagyunk :D
valahogyan ki kell fejeznie, hogy akar vagy szeret, és akkor lehet zárkózott úgy általában.
ilyen helyzetben vagyok, és kiborultam már sokszor, el is mondtam a srácnak, hogy miért. úgy tűnik, most szívesebben és többször kimutatja, hogy mit gondol a közös dolgainkról.
tényleg nem azt várom el, hogy megválogassa a szavait, visszafogja magát, vagy magára erőltesse, hogy valami kedveset mondjon.
ezeregy módon szerethet beszéd nélkül.
Na én ilyen vagyok.
Egyrészt jó meglepetéseket tudok csinálni, örömében megsiratom a lányt ha akarom :), ki tudom fejezni a szeretetem, és sose hagyom h ellaposodjon a dolog, jó vagyok az ágyban, egyszóval amiről a lányok álmodnak azt én megvalósítom :)
emellett eltörpül az h néha rideg vagyok.
En ilyesmi vagyok csak lany.
Kapcsolatom most nincs, de barataim vannak, akikkel tudatni kell, hogy nem utalom oket. Szoval...
En igyekszem heti egyszer tudatni veluk, hogy fontosak nekem es, hogy szeretem oket. Ezt csak arnyaltan tudom, de probalkozom, bar nem mindig jon ossze... De, ha megis sikerul, az meglepoen jo erzes mindket felnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!