Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy nekem egy nyers, gátlástalan köcsög kell aki egyúttal becsületes is?
teljesen rendben van, bár a gátlástalan nem biztos hogy az a szót, amit keresel
és az őszinte és a túl őszinte közt is van különbség
én sem bírom a játszmákat, hamar át is látuk rajtuk
Valószínű, te sem szereted ha hitegetnek, átvernek. Mondják a szemedbe, ha valami nem tetszik, még, ha fáj is.
De azt a "nem az ha egyenesen szeret" kitételt nem értem. Szeretni csak egyenesen lehet. Te meg pláne azt akarod.
Én is olyan vagyok, hogy inkább megmondom a szemedbe és nem hitegetlek, mert az nem válik a javadra. Volt már sértődés ebből...
Viszont még a gyalogos lámpánál is megállok a kereszteződésben. (többnyire) De ezt eddig még senki nem értékelte. :(
Mármint egyik ilyen tulajdonságomat sem... :\ Na mindegy, egyszer csak lesz valaki.
23/F
Fenét.
Ha a szemedbe mondaná hogy híztál ugyanúgy kicsapnád a hisztit.
Mert egy hisztis kis pics vagy, akivel az apja nem törődött eleget.
Arra pedig készülj fel, hogyha kocsögökkel kezdesz, azok kocsög módon fognak viselkedni veled is.
"Viszont még a gyalogos lámpánál is megállok a kereszteződésben. (többnyire)"
Mindjárt kapsz egy Nobel békedíjat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!