Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék így társat? 23/L
Még sose volt kapcsolatom, még sose csókolóztam és még szűz vagyok. A középiskolában bántalmaztak az osztálytársaim. A magánytól már beteg lettem, meghíztam, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés és PCOS is van.
Elegem van már ebből a beteg világból, hogy a férfiak bántalmaznak. Már az ismerkedés során is érződik, hogy engedelmeskednünk kellene nekik. Nem tudom, hogy hogy merészelik ezt az undorító stílust. Mindenért a nők a hibásak, de azt nem veszik észre, hogy ők hogy tudnak viselkedni a gyengébbik nemmel.
Sajnos 19 évesen már voltam szerelmes egy akkor 24 éves fiúba, ő is bántalmazott azzal, hogy nem szólt időben, hogy nem akarja. Egy napon a Facebookról értesültem róla, hogy lett barátnője...😔
És a barátnőim azzal aláznak, hogy iszonyatosan prűd vagyok
Pedig ez nem igaz
Jajjj szegény husikám :( az elet szar de szinte mindenkinek, persze azert nem ugyan annyirq.
Hidd el h találsz majd magadnak valakit, ha adasz ra eselyt magadnak es masnak is. Nehez feldolgozni a bantalmazast ha lelki ha fizikai v mindkettő de vannak meg jo emberek akikre erdemes idot szakítani es energiat fektetni. Csak keresd es talald meg őket, attol h a sebeidet nyaldosod es szenvedsz magadban es utalod a masik nemet az embereket stb nem lesz jobb.
17 isten őrizz.
Ilyen állapotban érzelmileg ki van szolgáltatva és ezt simán kihasználják mások. Ha így alakítasz ki egy kapcsolatot egy olyannal, aki pl hasonló állapotban van, akkor meg egymást szívjátok le egy toxikus kapcsolatban
15: nehéz barátokat találni, mert manapság mindenki verseng, a nők meg túl sokat képzelnek magukról
16: köszi ❤️
18: igen ha raereznek, hogy érzelmi szükségleteim vannak, akkor dobnak
"nehéz barátokat találni, mert manapság mindenki verseng, a nők meg túl sokat képzelnek magukról"
Azert erett gondolkodasod van. Amugy ez igaz. 30 vagyok, de ugy erzem magam, mint az iskolaban. Azt hittem felnottkent konnyebb lesz, nem. Tarskeresesnel is kb verseny van.
De mondom, szakembert keress. Ha van TB-d, akkor ingyen mehetsz a lakokornyezetedben (ha pesti vagy, keruletenkent) van ilyen hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!