Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék így társat? 23/L
Még sose volt kapcsolatom, még sose csókolóztam és még szűz vagyok. A középiskolában bántalmaztak az osztálytársaim. A magánytól már beteg lettem, meghíztam, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alulműködés és PCOS is van.
Elegem van már ebből a beteg világból, hogy a férfiak bántalmaznak. Már az ismerkedés során is érződik, hogy engedelmeskednünk kellene nekik. Nem tudom, hogy hogy merészelik ezt az undorító stílust. Mindenért a nők a hibásak, de azt nem veszik észre, hogy ők hogy tudnak viselkedni a gyengébbik nemmel.
Sajnos 19 évesen már voltam szerelmes egy akkor 24 éves fiúba, ő is bántalmazott azzal, hogy nem szólt időben, hogy nem akarja. Egy napon a Facebookról értesültem róla, hogy lett barátnője...😔
Ne haragudj, de nagyon sok teher van rajtad, amivel szakember tud foglalkozni.
Így ne kezdj bele az ismerkedésbe, mert nem leszel boldog és a másik sem. Nincs veszve semmi, még bőven van időd ezekkel foglalkozni, de kérlek, keress fel egy pszichológust. Nem ciki, és fog tudni segíteni neked.
Kezdetnek jó lesz, ha keresel egy jó pszichológust.
Először adj értelmet és értéket a saját életednek, utána kezdj el párt keresni.
Nem reménytelen a helyzeted, egyik barátom volt felesége is ugyanzekkel problémákkal küzdött. Neki a nagyon szigorú diéta és sok sport segített. Igaz nem azonnal, de 2év kitartó munkája után kb 40 kilótól szabadult meg. Megnőtt az önbizalma, boldogabb lett stb.
Aki meg nem bánik veled normálisan és tisztelettel, azzal felesleges ismerkedni. Igazából jó ha már az elején kimutatja a foga fehérjét, hogy egy bunkó paraszt, így nem kapcsolat közben derül ki, hogy hiba volt az egész.
4-Azért itt nem kis traumáról van szó. Ezt nem lehet egy fogyással lesöpörni, meg "aki bunkó ne foglalkozz vele" hozzáállással.
Keress fel egy szakembert.
‘Már az ismerkedés során is érződik, hogy engedelmeskednünk kellene nekik. Nem tudom, hogy hogy merészelik ezt az undorító stílust.‘
rossz ferfiakkal ismerkedsz. olyat kell keresni, aki nem egy agressziv taho.
7
Te meg nem tudod milyen ilyen teherrel élni és terápiára járni...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!