Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ilyen lusták és miért nem udvarolnak, kezdeményeznek nekünk férfiaknak és miért találnak ki olyan ürügyeket erre hogy az a "férfi dolga", "legyen már férfi" stb?
Ezt nem a nők találtál ki, hanem amióta világ a világ a férfi kezdeményezett, lépett, többnyire.
Ez a nők is kezdeményezzenek a modern kor szüleménye.
Megjegyzem az sem mindegy hogyan, mit értünk kezdeményezés alatt.
Az hogy a nő flörtöl, mosolyog, kedves, bókol, poenkodik, pillant, keres, ezek teljesen alap dolgok.
De azt már a modern kor találta ki hogy "menjen oda a nő és szedjen fel".
Sok nő szereti ha a férfi udvarol, ez sem mai találmany, így alakult ki. Nem értem minek kéne ezeket marginálisan megborítani.
Szerintem erre amúgy csak azok a férfiak panaszkodnak, akik egy nőt se tudnak felszedni.
A szemetet szokas felszedni, nem a noket.
Ennyire nem becsulheted le magad
"Tudsz egy ilyen kötelességet írni? Csak egyet!"
Pl. vegye ki a részét a házimunkából. Ti feministák ezen halálra vagytok sértődve.
24
Én azt nem értem, amikor a nő picsog, hogy a pasija nem vgez házimunkát. Olyat kell választani, aki szokott, mert takarítani egy tök alap dolog. Az én pöcörőm sem esett le eddig tőle.
+ Egyre több nőtől hallom, hogy az megalázó és takarítónőt fogad fel, mert ő nem csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!