Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kétgyerekes elvált nőként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyerekes elvált nőként van még esélyem komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, 1 éve váltam el. Van még esélyem komoly kapcsolatra, vagy most már egyedül maradok életem végéig?

Szinte itt az összes hasonló kérdésnel azt válaszoljak, hogy gyerekes nővel soha nem kezdenének.

2021. jan. 24. 14:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia, semmi sincs veszve, ne aggódj. A lényeg, hogy legyél magabiztos és nyitott.

Rengetegen vannak hasonlóan a világban mind nők, mind férfiak és a legtöbbjük talál komoly kapcsolatot.

Csak példának általános iskolában volt egy barátnőm, neki az anyukája maga úgy házasodott, hogy már volt egy gyereke valaki mástól. Majd a férfjétől született neki kettő gyerek, de elváltak. A legnagyob lánya már felnőt, külön él, a középső akkoriban még egyetemre járt, a barátnőm (a legkisebb) meg még általánosba ment amikor megismerdedett egy nagyon rendes férfival. Gyanítom azóta is együtt voltak, mert amikor gimisként mentem át hozzájuk, akkor is boldogan együtt voltak.

Ne add fel, aki szeret és normális, az el fogja fogadni a gyerekeket is.

Minden rendben lesz, a legjobbakat kívánom!

2021. jan. 27. 09:24
 32/33 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat
2021. jan. 27. 10:30
 33/33 anonim ***** válasza:
93%

Én 24 voltam, 1 gyerekkel, mikor az apjàt ott hagytam. Vékony se voltam igazán (kb 64 kg). Nem ignoráltam a gyerekes pasikat, de valahogy komolyabbra sose azok kerültek ki a kalapból, hanem a fiatalabb függetlenek.

A férjemnek se volt gyereke, mikor összejöttünk (már van 2), az előző exemnek se volt, és az azelőttinek se...

Bár az a helyzet, most én is már 32 vagyok, ha körbe nézek, ennyi idősen ha valaki magában van (főleg egy pasi), ott általában valami nem kóser. Ilyenkorra a normálisak már elkeltek, az összeférhetetlenek elváltak, a töketleneknek, álomvilágban élőknek meg nem is volt....

2021. jan. 27. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!