Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kétgyerekes elvált nőként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyerekes elvált nőként van még esélyem komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, 1 éve váltam el. Van még esélyem komoly kapcsolatra, vagy most már egyedül maradok életem végéig?

Szinte itt az összes hasonló kérdésnel azt válaszoljak, hogy gyerekes nővel soha nem kezdenének.

2021. jan. 24. 14:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%

33 évesen váltam, két gyerekkel.

Simán lehet ismerkedni, ha nyitott vagy, és ezt érezteted. Egy próbát a társkereső is megér, de sok-sok selejtes közül kell kiszálazni a kevés normàlist. Mondjuk én 8 éve használtam utoljára, de a második férjem pont így ismertem meg.

Lehet, hogy elvált pasival könnyebb, lehet, hogy szinglivel, ez annyira sok dologtól függ. Aki szimpatikus, annak nyugodtan adj esélyt, de az elején kezeld úgy mindig, hogy csak laza ismerkedés, maximum szex lesz belőle. Az első perctől legyen egyértelmű, hogy van gyereked, de a randikon nyugodtan élvezd ki a női oldalad és a felnőtt társaságot. A gyerekeket és a pasit csak akkor ereszd össze, ha komolyra fordul a kapcsolat. Addig a gyerekeknek is jobb. Az enyéim addig azt se tudták, hogy randizok.

A gyerekek radarjai szuperélesek. Aki egy pár találkozás után nem szimpi nekik, azzal lesz is gond. Nem tudom honnan érzik meg, ki a jó ember, ki a rossz. De akit elfogadnak, azzal a te kapcsolatod is kiegyensúlyozott lesz.

Amúgy nem érdemes rágölcsölni. Szinte minden elvált nő ismerősöm 1-2 éven belül tálalt tartós kapcsolatot. Aki nem, az meg nem véletlen, nála durva jellemhiba az oka. Nála a válás se volt meglepő, azt csodáltuk, hogy a férje két évig elviselte.

2021. jan. 24. 16:13
 22/33 anonim ***** válasza:
33%

Selejtesnek nevezel más embereket?

Wow mily gondolom ha a gyerekeid miatt téged neveznének így, kifakadnál.

Mint valami termék...selejtes...🤦

2021. jan. 24. 16:19
 23/33 anonim ***** válasza:
53%
igen van ne add fel, de azért elég nehéz lesz. én magam biztos nem tudnám más gyerekét nevelni, elég nagy teherként élnem még.. nem lehetek számodra sosem az első mert van már gyereked. ami rendben is van csak naa..
2021. jan. 24. 16:30
 24/33 anonim ***** válasza:
16%

22 termékek vagyunk mint, és a csomagolás számít..

kicsit gondolj bele 🤦

2021. jan. 24. 16:31
 25/33 anonim ***** válasza:
45%

Ahhha gusztustalan hozzaallas.

Es te, mennyibe kerulsz?

2021. jan. 24. 16:33
 26/33 anonim ***** válasza:
17%
Ne legyél naív! mindenki megpróbálja magát eladni, legyen az állásinterjú vagy csajozás, nyilván a jó oldaladat mutatod.. nem?
2021. jan. 24. 16:43
 27/33 anonim ***** válasza:
33%
Írják, hogy fiatal vagy, de nehogy azt hidd, hogy ez komoly előny. Én nálad fiatalabban, egy gyerekkel, szintén vékonyan sem találtam. Csak a gyerekes elvált férfiak jelentkeztek volna, de legyünk őszinték, még ha itt le is pontoznak érte, egy apa, ha elvált, az nem véletlen... Mi, nők sokkal többet tűrünk, főleg ha már gyerek is van. Általában sok és nem apró jellegű disznóságot kell elkövetnie ahhoz egy férfinak, hogy a felesége elváljon tőle. Esetleg ő lép le egy másik nőért. Egyik sem az, amire az ember lányának szüksége van.
2021. jan. 24. 16:50
 28/33 anonim ***** válasza:
85%
Csak hogy lásd, nem kell az előítéletekre hallgatni: 44 éves nő vagyok, egy kiskorú gyerekkel, és egy felnőtt gyerekkel, aki már önálló életet él. 1 éve váltam el hivatalosan, és másfél éve van egy felvállalt kapcsolatom egy több évvel fiatalabb, független, gyerektelen férfival, aki nekem egy csodás pasi. Mindegy, meddig tart, de végre egy szerető, odaadó társam van, akivel boldog vagyok. Ő is az velem, gyereket pedig úgysem tervezett sosem /jelenleg így gondolja/.
2021. jan. 24. 17:16
 29/33 anonim ***** válasza:
30%

2 gyerek már kicsit sok....még 1 gyereket többen bevállalnak.

Nameg az igényeidtől is függ.

2021. jan. 24. 17:35
 30/33 anonim ***** válasza:

"Mát. 7.3

Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre?

Mát. 7.4

Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a te szemedből; holott ímé, a te szemedben gerenda van?"

2021. jan. 25. 00:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!