Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan lánnyal összejönni aki egyáltalán nem tetszik?
10: hát ez jogos. Ennek ellenére fel fog állni, ha nincs gondod az erekcióddal. Én már voltam olyan nővel egyszer, aki abszolút nem tetszett, de felállt akkor is. Megbántam persze, de legalább volt tapasztalat. Szerintem jobb kipróbálni a dolgokat, és utána megbánni, mint agyalni rajtuk, hogy mi lenne ha.
Esetleg próbálj olyan csajjal összejönni, aki határeset számodra külsőre, és abból még lehet, lesz valami komoly is (ahogy írták fent, személyisége alapján jobben megtetszik, stb).
8-as voltam amúgy.
Sajnos nekem sem működött, én is próbáltam.
Hazudnak akik azt mondják a belső a lényeg.
Hiába is beszélgetsz jókat valakivel, ha semmi vonzalom és kiráz a hideg is ha hozzád ér.
#13,
mi a fenét akarsz olyan lánytól, akihez semmi vonzalmad nincs és kiráz a hideg, ha hozzád ér? Hiszen itt nincs vonzalom!
Ha pedig úgy látod, hogy ő nem vonzódik hozzád, akkor miért erőlködsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!