Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes olyan lánnyal összejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes olyan lánnyal összejönni aki egyáltalán nem tetszik?

Figyelt kérdés
Mivel 26 évesen még soha nem volt barátnőm, ezért eszembe ötlött hogy most már lejjebb kellene adni az igényeimet tárkeresés terén, mert korábban már próbálkozott nálam pár lány akik viszont nekem egyáltalán nem tetszettek, ezért nem is lett folytatása a dolognak. El kell ismerjem semmit nem mozgattak meg bennem ezek a lányok, nem éreztem hozzájuk vonzódást, emiatt nem akartam velük párkapcsolatot. De mi van akkor, ha egész életemben csak olyan nőknek fogok tetszeni akik számomra egyáltalán nem vonzóak? Akkor érdemes elfogadni a közeledésüket, aztán hátha kialakul valami a későbbiekben? Bár szerintem szexuális vonzalom nélkül nincs értelme egy párkapcsolatnak.
2021. jan. 24. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%

10: hát ez jogos. Ennek ellenére fel fog állni, ha nincs gondod az erekcióddal. Én már voltam olyan nővel egyszer, aki abszolút nem tetszett, de felállt akkor is. Megbántam persze, de legalább volt tapasztalat. Szerintem jobb kipróbálni a dolgokat, és utána megbánni, mint agyalni rajtuk, hogy mi lenne ha.

Esetleg próbálj olyan csajjal összejönni, aki határeset számodra külsőre, és abból még lehet, lesz valami komoly is (ahogy írták fent, személyisége alapján jobben megtetszik, stb).

8-as voltam amúgy.

2021. jan. 24. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Jaj ne legyél már szánalmas, csak tönkreteszed azt a szegény lányt, te meg semmit nem fogsz élvezni az egészből. Nem kell mindenáron kapcsolatban lenni.
2021. jan. 24. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem sem működött, én is próbáltam.

Hazudnak akik azt mondják a belső a lényeg.

Hiába is beszélgetsz jókat valakivel, ha semmi vonzalom és kiráz a hideg is ha hozzád ér.

2021. jan. 24. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
51%
miért kell ehhez regényt írni? NEM!!!
2021. jan. 24. 16:38
 15/17 anonim ***** válasza:

#13,

mi a fenét akarsz olyan lánytól, akihez semmi vonzalmad nincs és kiráz a hideg, ha hozzád ér? Hiszen itt nincs vonzalom!

Ha pedig úgy látod, hogy ő nem vonzódik hozzád, akkor miért erőlködsz?

2021. jan. 24. 18:22
 16/17 Clay Morrow ***** válasza:
Max ha tiszta, igényes és ad magára. De nem tanácsolom, voltam benne és amilyen undort éreztem saját magam iránt, nem kellemes.
2021. jan. 24. 22:12
 17/17 anonim ***** válasza:
49%
nem csak a lány, te is sérülsz majd idővel
2021. jan. 25. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!