Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adunk időt az ismerkedésre, emiatt is olyan gyakoriak manapság a szakítások?

Figyelt kérdés
Társkeresőn mikor vagyok a nők olyan kényszeresek sokszor, nincs idejük írni, szinte azonnal találkozni akarnak, aztán legyen minél előbb szex és minél előbb legyen kapcsolat vagy ne legyen kapcsolat... úgy érzem az embereknek nincs idejük az emberi kapcsolatokra...
2021. jan. 24. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, talán sokakban már az elkeseredés jele mutatkozik meg.

Magamon azt vettem észre, hogyha kezd alakulni valami akkor az ismerkedő részt szeretném átugrani és egyből ott tartani amikor már van érzelem a másik fél felé és már kezded szeretni vagy szereted.

F

2021. jan. 24. 10:12
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Mert mi értelme annak, hogy napokig-hetekig csak írogassunk egymásnak? Találkozzunk személyesen, az a valódi ismerkedés, annak van értelme. Ott kiderül van-e vonzalom, megértjük-e egymást, megtaláljuk-e a közös hangot, stb. Ha nem tetszünk egymásnak élőben, akkor akkor se fogunk tetszeni egymásnak, ha nem két napja, hanem két hónapja írogattunk a társkeresőn, csak akkor nem két napot, hanem két hónapot pazaroltunk az időnkből. A tiédből is.

Szex és társai ugyanez. Ha nem működik, jobb még az előtt kiderülnie, mielőtt érzelmek vannak, könnyebb továbblépni. Lehet amúgy, hogy emiatt több a szakítás, de ezt én nem tartom rossz dolognak. Régen akkor is együtt maradtak az emberek, amikor már gyűlölték egymást is és magukat is, az semmivel sem jobb, mint kilépni relatíve hamar a kapcsolatból és tiszta lappal indítani valaki mással, akivel akár boldog életed is lehetne.

2021. jan. 24. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
#2 ha vannak érzelmek akkor működik a szex, olyan nincs, hogy van érzelem, vonzalom, de rossz a szex...
2021. jan. 24. 10:33
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
#3 ja, kivéve ha nagyon eltérnek az igények és preferenciák... Hiába voltam fülig szerelmes az exembe és vágytam rá minden porcikámmal, ha nagyon nem az történt az ágyban, ami nekem jól esett volna (kommunikáció ellenére), akkor azért csak mondhatom, hogy számomra nem volt különösebben jó vagy kielégítő a szex, ugye?
2021. jan. 24. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
#4 valószínűleg csak Te voltál fülig szerelmes. Úgy az igazi, ha kölcsönös a szerelem. Nem hiszem, hogy magamba tudnék engedni egy random idegent. Én ezt sose értettem, mások hogy csinálják...
2021. jan. 24. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
59%

#4 Beszélgetni kellett volna ismerkedés alatt és akkor nem ért volna meglepetés.. amúgy meg megbeszélés kérdése. Ha kölcsönös a vonzalom, szeretet, akkor ezeken át lehet lendülni, meg lehet dumálni, hogy kinek hol a határ, mi a vágya, mi fér bele.

Akkor sincs semmi keresnivalója a szexnek az ismerkedési szakaszban, főleg nem az első randik alkalmán, amikor szó szerint egy vadidegen ül előtted.

Felnőtt emberként felnőtt döntéseket is kellene hozni, amiért vállalni a következményeket, ha azoknak negatív az eredményük is!

2021. jan. 24. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Érzelmileg szerintem teljesen mindegy, hogy hónapokig csak ismerkedtek, vagy első hét után kimondva is együtt vagytok. A végeredmény ugyanaz.

Én nem ugrok ágyba, hagyok időt arra, hogy megismerjem a másikat, de nem attól függ, hogy kialakul-e bennem bármiféle érzelem a másik irányába, hogy járunk hivatalosan, vagy csak találkozgatunk hetekig, hónapokig.

2021. jan. 24. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak a szex tartana össze benneteket ez éltetné a kapcsolatot mi a tökszár lenne ha egy baleset következtében mondjuk abszolút képtelen rá utána?! Cső? Ha nem stabil lábakon áll egy kapcsolat hanem azon, hogy jól él lettél e rendezve vagy sem kissé sekélyes nem gondolod?
2021. jan. 24. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl nincs igényem hosszú netes ismerkedésre, soha nem is volt. Jobb minél előbb élőben találkozni, az írogatást meg meghagyni a 15 éveseknek. Úgyis élőben dől el minden.

Ugyanez a szex. Felnőtt ember vagyok, láttam már péniszt, nagy meglepetés nem fog érni, nincs mire várni. Ha nem működik a szex, akkor semmi értelme tovább időt szánni az egészre.

Szerintem ha mindkét fél komolyat akar, akkor az összeköltözéssel sincs értelme sokat pöcsölni. Ha működik, működik, ha nem, nem. De éveket pazarolni egymás kerülgetésére semmi értelme.

A házasság meg a gyerek, na azok olyan dolgok, amiket már meg kell fontolni, meg amikre időt kell szánni, mert azok tényleges elköteleződések, de a többi az semmi. Ha valaki meg sem próbálja, akkor vagy nem akar kapcsolatot, vagy nem tetszem neki eléggé, vagy döntésképtelen.

Nem vagyok elkeseredett, 25 éves vagyok és menyasszony, szóval hidegen is hagy már az ismerkedés téma. De soha nem jöttem volna össze valami totojázó szerencsétlenséggel, aki nem tudja mit akar. Max szexre, de akkor azt csak addig, amíg nincs komolyabb jelölt. Mégis mi lenne a jobb ismerkedés, mint belevágni a közepébe? Heti egy-két találkozással pont nem lehet megismerni a másikat.

2021. jan. 24. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!