Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék sikeresebb a nőknél? 26F
Szerintem személyiség és az, hogy mennyire tud valaki könnyedén kapcsolatokat teremteni, legyen az baráti vagy párkapcsolati.
Én aránylag jól nézek ki, csóró sem vagyok, mégsincs senkim, közeljövőben nem is lesz. Személyiségem is "ok", de kapcsolatteremtés nem megy.
Először a szemeddel veszed észre a másikat. Ha megtetszik, közeledsz feléje, hogy megismerjed a belső tulajdonságait is. Ha ez a kettő bejön, akkor a harmadik - közös erővel - adja magát.
Más lapra tartoznak azok a nők, akik "élni akarnak", nagyzolni, dicsekedni mások előtt, hogy csodálják őket. Ők inkább direkt a "pénzbányára" orientálódnak: megkopasztják a férfit, aztán keresnek másik "aranybányát".
Először is szeresd saját magad,mert ha nem szereted ,más sem fog.Sportolj és legyél fitt,egészséges,mert ép testben ép lélek.A természeteden nem fogsz tudni változtatni,de ha nyitott vagy egy kapcsolatra,előbb utobb megtalál a szerelem.Ha van saját lakásod,autód azért ez is sokat segít ,hogy társat találj.
Ha otthon rinyálsz a mamahotelban,el vagy hízva és egymas után szívod a cigit,kevés eséllyel indulsz a húspiacon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!