Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetnék sikeresebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék sikeresebb a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és össz-vissz 1 kapcsolatom volt eddig, azis utólag kiderült nem azért mert szeretett a nő. Azon kívül sose tudok, senkivel még randiig se eljutni, pedig már próbáltam várakozásra játszani és 3-4 hónapot várni, próbáltam nyomulósabb lenni, de a végén mindig csak annyi van, hogy milyen ekdves, meg ragaszkodó, meg vicces meg jófej pasi vagyok de mégse akarnak velem randizni, meg járni. Mit tehetnék?

2016. nov. 3. 21:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Gondolom mert nincs benned semmi plusz, ami felkelhetné az érdeklődésüket, hogy veled legyenek.

Azt a pluszt magadban kell kialakítanod, hogy mitől válsz te olyan különlegesség, hogy nélkülözhetetlen legyél. :)

2016. nov. 3. 21:05
 2/22 anonim ***** válasza:

Ez egy kicsit veszélyes tipp. Ilyen erővel érje el, hogy ne legyen más választása csakis ő? Ez elég kemény lenne, nem?

2016. nov. 3. 21:06
 3/22 A kérdező kommentje:
De milyen pluszt tudnék magamban kialakítani? Bármikor szívesen ottvagyok ha valamire szükségük, bármikor szívesen találkozok velük bármennyire is sok a dolgom, igyekszem mindig vvalamivel kedveskedni, akár csak pár jó szóval akkor még mit? Gazdag nem vagyok és kinézetre is max 10/6 szóval ott már nem lehet javítani.
2016. nov. 3. 21:11
 4/22 anonim ***** válasza:

mondok tippeket, amik szerintem nem veszélyesek, mégis nélkülözhetetlenné tehetik az embert a másik számára:

elkezd önismerettel foglalkozni, megismeri saját magát

elkezd nyitottá válni, hogy újabb és újabb dolgokat kipróbálva, pl. egészséges életmód, vagy egyéb önfejlesztő kurzusok, hogy jobbá tegyék az életét

ergó elkezd majd egy olyan életvitelt, ami által megtanulja, hogyan lehet kiszűrni a felszínes, kapcsolatra képtelen egyéneket, így saját magát megóvja attól, hogy pl. x hónap után bukjon az egész

elkezd pozitív szemléletmódon élni, kizárja maga körül az energiavámpírokat, fejleszti magát, sikereket fog elérni

és hogy ez hogy kapcsolódik a párkapcsolathoz?

ha saját magadat megismered, és tudod, hogy mit szeretnél, és tudod, hogy az élet küzdésből és célokból áll, akkor addig mész, míg eléred a célodat és fel nem adod közben

egyébként hasonló, hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja

2016. nov. 3. 21:14
 5/22 A kérdező kommentje:
De hiába nem adod fel, ha nem kellesz. Múltkor 3 hónapot vártam, mert azt mondta, hogy szívesen megismerne mert kedvel, előtte 4-et ő is ugyanezt mondta, mindegyiknél kitartó voltam és mégis leráztak meg paraszt lettem a végén.
2016. nov. 3. 21:26
 6/22 anonim ***** válasza:

lehetsz te kitartó, ha képtelen vagy felismerni, hogy kinél légy kitartó!!!

egy olyan lánynál hiába leszel kitartó, aki sz..r a fejedre!

azt ott kell hagyni és kész, menni a következő után!

2016. nov. 3. 21:34
 7/22 A kérdező kommentje:
De eddig kb mind a 20-al így jártam, már a kedvem is elment az egésztől.
2016. nov. 3. 21:36
 8/22 A kérdező kommentje:
Már néha azt érzem, hogy nem is mernék senkivel sem közelebb kerülni, mert úgyis átverés lesz belőle.
2016. nov. 3. 21:37
 9/22 anonim ***** válasza:

"De eddig kb mind a 20-al így jártam.."

mert h..lye vagy, már az első 3 után észre kellett volna venned, hogy HIBÁZOL, hogy valamit nagyon sz..rul csinálsz!

folyton ugyanabba a hibába esel bele, és ez CSAK IS A TE HIBÁD!!!

nem tanulsz belőle!

változás fogalmáról hallottál már valamit? hogy válts stratégiát, ha valami nem megy?

2016. nov. 3. 21:38
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
Ez az egész önfejlesztős és célkitűzős akármi egy nagy rizsa, ami kb. ilyen Müller Péter- és facebook-szintű okosságok összegyúrása. Valójában nesze semmi, fogd meg jól, mindenkire próbáltok ráhúzni nagy általánosságokat, csak éppen semmi konkrétum nincs mögötte. A legkönnyebb elmondani azt, hogy "ismerd meg magad", "fejleszd magad", csak éppen ez így túl általános. Akiben nincs meg a "plusz", abban nem is lesz, akkor sem, ha a feje tetejére áll. (Arról nem is beszélek, hogy a nők mindig azzal jönnek, hogy "csak add önmagad, és majd beléd szeret valaki", aztán meg a végén sose vagy elég jó senkinek, és azt mondják, hogy meg kell változnod, de hogy hogyan, és mi a "rossz" benned, azt már nem mondják meg.) Sajnos nagyon nehéz eltalálni, hogy melyik nő mire vágyik, sőt sokaknál még pillanatok alatt is sokat változik minden, az egyik nap még ezt gondolják, a másik nap meg már másképpen látják az egészet. Nehéz kitalálni, hogy kinél jön be a lassabb tempó, kinél a gyorsabb, sajnos a nőknek rendszerint nem szokásuk normálisan kommunikálni (tisztelet a kivételnek), utána meg csodálkoznak, hogy a férfiak állítólag képtelenek olvasni a jelekből. Én azt tapasztaltam, hogy bármilyen apróságon elcsúszhatsz, nekem sose volt barátnőm, és valószínűleg nem is lesz, próbáltam megváltozni, nyitottabbnak lenni, de általában én se jutottam el a randikig, sose feleltem meg senkinek, de már nem is akarom erőltetni. Szerettem volna párkapcsolatot, saját családot, de mivel nem vagyok elég jó, így ez kb. lehetetlen küldetés. Belőlem is hiányzik valami plusz, de senki nem mondja meg, hogy mi, és hogy hogyan lehetne ezen változtatnom, ezért feladtam a párkeresést, minek pazaroljam az időmet és az energiámat.
2016. nov. 3. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!