Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnék sikeresebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék sikeresebb a pasik körében? Ennek a lánynak pl mi lehet a titka?

Figyelt kérdés

Szerintem alapvetően szép vagyok, mégse érzem, hogy rajonganának értem a férfiak, pedig jó a humorom, kedves is vagyok, barátkozós.

Ezzel szemben van egy csoporttársam, akit folyton körülrajong az összes helyes srác, kb nyílt titok, hogy titkon mindegyik arra vár, hogy hátha őt választja pont az a csaj. De az a lány meg csak hülyíti őket, úgyse akar egyiktől se semmit, néhánnyal smárolt már, de ennyi.

Azt se értem, hogy miért jó ez a férfiaknak, hogy egy elérhetetlen lány után epekednek mindannyian, ahelyett, hogy kicsit jobban szétnéznének... azért az a lány se olyan nagy szám.. nem értem..

2013. márc. 20. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jobban néz ki nálad talán ennyi.
2013. márc. 20. 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
talán azért nem mennek utánad mert egy irigy p.csa vagy?
2013. márc. 20. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Nálad is próbálkoznak páran, csak ők ugyebár "méltóságon aluliak" és neked is azok a szupermenek kellenének akik arra a csajra nyomulnak...
2013. márc. 20. 13:31
 4/13 anonim ***** válasza:

mivel a szépség relatív fogalom és még fotot sem mellékeltél, nehezen tudnánk értelemeset válaszolni. csak tippelni:

mégsem vagy annyira szép, jó alakú, jó illatú, közvetlen, stb...

2013. márc. 20. 13:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Hiába írjátok ezeket a beszólásokat, valójában ti is a lehető legjobb pasit/csajt akarnátok magatoknak...

Csak nem értem, hogy miért van az, hogy nagyjából hasonló külsővel ő a középpont.

2013. márc. 20. 13:33
 6/13 anonim ***** válasza:
a legnagyobb különbség talán az lehet h belsőleg abszolút különböztök
2013. márc. 20. 13:40
 7/13 anonim ***** válasza:
29%
Tudod, mi fiúk nem csak a külsőt nézzük, mint ti lányok.
2013. márc. 20. 14:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Népszerűbb, ennyi. Jobb tárasságba tartozik. Ha valaki társaságán belül talál egy számára megfelelő lányt, nem fognak egy társaságon kívülihez odamenni ismerkedni.
2013. márc. 20. 14:14
 9/13 anonim ***** válasza:
És akinek nincs társasága...? Az szabadúszó :D
2013. márc. 20. 14:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Nagyobb a szexualis kisugarzasa. Te mint lany ezt valoszinüleg nem erzekeled.

Ha kiderülne valami szex-titok felöled, egyböl radhajtananak. (eleg annyi, hogy imadod a szexet, vagy egyszer publikus helyen szexeltel)

Ezzel elerheted, hogy mindenki kivanjon es udvaroljon, de ugyanugy magad alatt is vagod a fat, mert sok olyan fog aki csak dugni akar.

Volt egy csaj a sulinkban, semmi extra, de szexelt mar joparszor amikor meg a többiek nem, es volt egy pletyka miszerint egyszer "düheben" lesz@pta az elsö arra jarot a WCben. Na onnantol kezdve en is baromira el akartam csabitani.

2013. márc. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!