Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetnék sikeresebb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnék sikeresebb a pasik körében? Ennek a lánynak pl mi lehet a titka?

Figyelt kérdés

Szerintem alapvetően szép vagyok, mégse érzem, hogy rajonganának értem a férfiak, pedig jó a humorom, kedves is vagyok, barátkozós.

Ezzel szemben van egy csoporttársam, akit folyton körülrajong az összes helyes srác, kb nyílt titok, hogy titkon mindegyik arra vár, hogy hátha őt választja pont az a csaj. De az a lány meg csak hülyíti őket, úgyse akar egyiktől se semmit, néhánnyal smárolt már, de ennyi.

Azt se értem, hogy miért jó ez a férfiaknak, hogy egy elérhetetlen lány után epekednek mindannyian, ahelyett, hogy kicsit jobban szétnéznének... azért az a lány se olyan nagy szám.. nem értem..

2013. márc. 20. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez lenne hát az a híres “kisugárzás“ amit annyit emlegetnek...? Tehát ha valaki elhíreszteli magáról hogy átment a fél városon/rajta a fél város annak máris “jó a kisugárzása“?
2013. márc. 20. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Baromságokat írogattok. A kisugárzás az igaz. De utolsónak igaza van, nem ez a kisugárzás, hogy elterjeszted magadról h alja vagy, akkor max. le akarnának feküdni veled, ennyi. El kell hinned, hogy jó vagy, ettől jó kisugárzásod lesz.
2013. márc. 20. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahhoz fel kellennne bérelnem vaalakit aki kb egész nap mondogatja hogy jó vagy meg ilyenek ellensúlyozván apám 10 évnyi “te egy sz*r lúzer balfék senki vagy semmire nem leszel jó“ agymosását..
2013. márc. 20. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!