Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet még próbálni összejönni vele?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta ismerem a csajt, ő is engem, de csak úgy hébe-hóba láttuk egymást. Legutóbb mikor itt járt nálunk, akkor nagyon jól éreztem magamat vele, és belészerettem. Szimpatikus vagyok a csajnak azt látom, mert jól el tudunk beszélgetni, ha itt van nálunk. Sokszor szemeztünk, olyan jeleket adott, amitől teljesen úgy tűnt nekem, hogy bejövök neki. Azóta összefutottunk egy bulin, és bevallottam neki, hogy tetszik, és szerelmes vagyok belé, és mondta, hogy nagyon meglepődött és hireten jött ez az egész, szóval elutasított. Ez csak egy kifogás lehet, hogy ne kelljen nemet mondania, vagy elmondania nekem, hogy nem tetszem neki? A csajjal online nem beszélgettünk soha. Azon gondolkodtam, hogy lehet az a baj, hogy meg kéne ismernem jobban. Ez a vallomás után már írni sem merek neki, mert ha már egyszer nemet mondott, akkor csak hülyének nézne meg kerülne. Valaki járt már így, ahogy én? Lehet még ezután esélyem?2021. jan. 21. 21:55
1/4 anonim válasza:
Hát, előbb meg kellett volna ismerned jobban... egyébként pedig ha valakit nem ismersz rendesen, abba NEM vagy szerelmes, maximum tetszik.
2/4 anonim válasza:
Jajjjj, hát honnan tudhatnád, hogy szerelmes vagy belé? És ha így is van, és be is jössz neki, akkor is szerinted okos dolog volt bumm, hirtelen mindent rázúdítani????
Az elmúlt "régóta" időben hogy a francba nem sikerült elhívni kettesben programokra, hogy jobban megismerjétek egymást???
3/4 anonim válasza:
Hát egy férfinak a saját bőrén kell megtapasztalnia hogy szerelmet vallani a legnagyobb butaság amit tehet!
Remélem megtanultad a leckét öcskös!
4/4 anonim válasza:
Ez az "ajtóstul rontani a házba" tipikus esete.Gyakorlatilag ledózeróltad a csajt.Engedd el. Legközelebb (másnál) ügyesebb legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!