Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok akik sok lánnyal/fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok akik sok lánnyal/fiúval próbálnak meg összejönni ők nem félnek a csalódástól?

Figyelt kérdés

Vagy ennyire kapcsolatot akarnak hogy bármit kibírnak csak legyen valakijük?

Illetve hogy találnak mindig valakit akivel ismerkedhetnek? Én már húsz feletti vagyok de egy lánnyal sem ismerkedtem komolyabban.

2020. aug. 3. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Mitől kéne félni, hogy elveszítesz egy olyan embert, akit még csak nem is ismersz? Ugyan már! Nyer tapasztalatot és megy tovább, ez a jó hozzáállás.
2020. aug. 3. 10:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont azért próbálkoznak be minél több embernél, hogy ne legyen akkora a csalódás, ha az egyikkel nem jön össze, mert a többinél még próbálkozhat tovább.
2020. aug. 3. 11:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Legtöbb férfit csak a farka hajtja, a legtöbb nő egóját pedig az táplálja, ha minél többen próbálkoznak náluk. Sokan direkt rámasznak és ubdorító módon is tudnak nyomulni ezért.
2020. aug. 3. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!