Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek sérült lelkű sráccal vagy meg se próbálnátok?
Nem depressziós, nem is lehangolt, olyan mint egy normális egészséges ember.
Amit tudni kell, elég könnyen ki tud borulni bizonyos helyzetekben, veszekedésnél például. Gyakran nem tudja kezelni az ilyen helyzeteket, valamint néha vannak nehezebb pillanatai. Ha ezt előre elmondaná valaki akkor már le is tennétek róla igaz ?
Csak a kisgyerekek lelke sértetlen. Ha képes beismerni ha hibázott semmi akadálya nem volna.
18L
Mindenkinek vannak lelki sérülései, más kérdés, hogy ki hogy kezeli ezeket.
Attól függ, mit jelent az, hogy nem tudja kezelni a helyzetet. Ha agresszív lesz és verekszik, akkor nálam nem jöhetne szóba.
Igen,a kérdés hogy most konkrétan mit értesz azalatt, hogy "elég könnyen ki tud borulni bizonyos helyzetekben, veszekedésnél például"?
Netán felpofozod a másikat, vagy csupán rossz vagy konfliktus kezelésben és kb elkerülöd mindig az egészet, nem kommunikálod le és marad az egész megoldatlanul?
Mert nagyon nem mindegy..
B eset ismerős, és sokat segített a helyzeten, hogy megértettem a problémát és foglalkoztam vele, sokat javult azóta ő is. Tehát attól függ, mit takar ez pontosan.
Amit írtam pl nem kizáró ok, lehet változni, főleg ha tisztában vagy vele, mi a probléma forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!