Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfiak! Összejönnétek gyári munkás nővel?
Nem a munkája határozza meg. Attól, hogy "csak" gyári munkás, még lehet intelligens. Bocsi, nőként írom ezt, de azt tapasztalom, hogy a legtöbb nő buta mint a föld... És ez a földnek sértés.
Attól lehet valaki okos és művelt, hogy a munkája nem szellemi, illetve nem "magasszintű".
Szóval ha munka alapján kellene válaszolni, szerintem senkinek nem jelentene ez hátrányt.
Ha jól kijönnének egymással és nagy lenne az egyetértés + tervezni is lehetne vele a jövőt, akkor igen.
jöhetne a cégemhez kávét főzni 3x annyiért.
Ha szimpatikus és jól elvagyunk nem igazán érdekelne, hogy mit és hol dolgozik. Egyetemre járok, de egyrészt nem utasítok el valakit azért, mert neki máshogy alakult az élete, másrészt az eddigi tapasztalataim alapján, sok gyári munkást sokkal értelmesebbnek tartok sok diplomás embernél. Szerintem a diploma kezd inkább "csak egy papír" lenni mint annak a jele, hogy valaki értelmes és tanult. Legalábbis amit gépészként tanulok, azt kis túlzással bárkibe bele lehetne verni. A fizetés nem lenne gond, rengeteg ember (köztük a jelenlegi helyzetben én is) kevés pénzből él mégis boldog :)
22f
Nekem van ilyen történetem a rokonságból ahol elkergették a fiút a végzettsége miatt, pedig nagyon megvolt az összhang köztük és nagyon jó srác volt.
Én nem szégyellném, soha nem is szégyelltem. Én döntésem. Nem az iskolái meg a papírjai miatt szeretem, ha szeretek valakit hanem magáért... az emberért :)
Nem a szakmája és a munkája minősíti az embert. Aki ez alapján választ párt az egy felszínes ember.
És akkor még ezt az elittars.hu-t reklámozzák. "A diplomások társkeresője". Mitől jobbak a diplomás emberek, miért van nekik külön társkereső? Szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!