Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire zavarja a nőket, ha egy férfi kopaszodik?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 13:13
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

“Azért a kopaszodást ne keverjük már a sminkeléssel meg a bőrápolással...

A kettő rohadtul nem ugyanaz a kategória. A kopaszodás ellen SEMMIT nem lehet tenni, 99%-ban genetikai okokra vezethető vissza, bizonyos hormonok miatt alakul ki.”

Dehogynem, ugyanaz! Esztetikai hiba!

Szerinted a nok sminkelese, borapolasa, hajapolasa ingyen van?

Ami a ferfiaknal a kopaszodas, az a noknel az oszules...

Penz es egyebek aran javithato. Van pl. hajbeultetes. Vagy siman leborotvalhatod kopaszra, viszont akkor a tested tobbi reszet kell tokeletesitened, hogy ellensulyozd ezt a gyengesegedet.

2021. jan. 21. 20:30
 22/40 anonim ***** válasza:
30 felett nem érdekli őket, mert akkor már minden 2. pasi kopaszodik. Ha 20 éves kiscsaj kell, akkor még zavarhatja. Amúgy ha kigyúrt vagy, és magas, nem fogja zavarni.
2021. jan. 21. 21:24
 23/40 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ha mikiegeres vagy és megütöd férfiként ezt a szintet, akkor már nem a külsőd miatt fognak a nők elutasítani.

2021. jan. 21. 22:03
 24/40 anonim ***** válasza:
De, érdekel 30 felett is.
2021. jan. 21. 22:03
 25/40 anonim ***** válasza:

De, érdekel 30 felett is.

ezekből lesznek a kivénhedt macskás nők 40 körül

2021. jan. 21. 22:10
 26/40 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell macska, de inkább egyedül, mint kopasszal. 🤷🏼‍♀️
2021. jan. 21. 22:13
 27/40 anonim ***** válasza:

"Dehogynem, ugyanaz! Esztetikai hiba!

Szerinted a nok sminkelese, borapolasa, hajapolasa ingyen van?"

Nem hiszem ,hogy a sminkelés 1-1,5 millióba kerülne...

"Ami a ferfiaknal a kopaszodas, az a noknel az oszules..."

Szerintem az őszülés senkit nem zavar, ráadásul nőknél ez eléggé későn kezdődik és ha nagyon zavarja festeni is tudja a haját. A férfi nem tud az ellen mit tenni ha NINCS HAJA, mert ez nem fog kinőni!

És oké 40 év körül már szinte minden férfi kopaszodik, de akik 30 éves koruk előtt elkezdik azok mi a jó büdös francot csináljanak ezzel???

Ez olyan mintha valaki elveszítené a kezét/lábát... ezek a testrészek már SOHA nem nőnek vissza, ahogy a haj sem.

"Vagy siman leborotvalhatod kopaszra, viszont akkor a tested tobbi reszet kell tokeletesitened, hogy ellensulyozd ezt a gyengesegedet."

Erre írtam, hogy ha nem áll jól a teljes kopaszság akkor ugyanúgy megszoptad. És az esetek 99%-ban NEM áll jól...

Hiába gyúrod ki magad, nézel ki amúgy jól, a haj rengeteget számít. Tudom mert ebben a helyzetben vagyok.

Kipróbáltam tök kopaszon milyen, és borzalmas.

Kopaszodva is borzalmas, de még mindig jobb egy fogkkal, mint tök kopaszon.

Egyszerűen nem áll jól az én fejformámhoz.

Beültetésre meg nem fogok milliókat elkölteni, mert senki nem garantálja, hogy jól fog kinézni, hogy tartós lesz vagy egyáltalán lesz e látszata.

2021. jan. 22. 09:49
 28/40 anonim ***** válasza:

De add össze, egy nő élete során mennyit költ mindenre. A sminket ne számoljuk bele, se azt a hajfestést, amit csak hajszínváltoztatás miatt csinál, nem őszülés miatt.

Először is, nem kezdenek "eléggé későn" őszülni. 30-as évek nekem nem eléggé késő. Látod, nem is tudod, mennyien őszülnek fiatalon, mert elintézik, hogy ne tudj róla.

Ezt megcsinálhatja valaki otthon vagy fodrásszal. Nem minden festéknek van 100%-os ősztakarása.

Havi egy festés, évi 12, ki tudja, hány éven át.

Szőrtelenítés. Ritka az olyan nő, aki csak eldobható borotvát vesz, és nem lett tele a töke a begyulladt szőrtüszőkkel legalább egyszer az életben. Nálam van itthon borotva, arcepilátor, keménygyanta, IPL szőrtelenítő gép, csipesz.

Arcápolás... még a kezdő lánykák is azt hiszik, hogy idegenek a neten a farzsebükből kihúznak egy rutint, ami 100% működik náluk. Trial and error. Sok mindent kell az arcodra kenni, mire rájössz, mi működik, pláne ha valakinek problémás a bőre, és kezelésekre is kell költenie.

Kéz -és lábápolás, testápolás, hajápolás. Egy nő élete során ezekre többet költ, mint egy hajbeültetés ára.

2021. jan. 22. 10:10
 29/40 anonim ***** válasza:

"Egy nő élete során ezekre többet költ, mint egy hajbeültetés ára."

Szinte mindenre többet költünk életünk során, mint a hajbeültetésre, attól az még nem lesz olcsó és könnyen kifizethető...

Ez egy ritka barom logika a részedről.

Az exem is állandóan azzal volt elfoglalva, hogy pattanásos az arca. Engem soha nem zavart, őt annál inkább. Az kezdett el zavarni, hogy ő folyton ezen kattogott, állandóan ezzel volt elfoglalva, meg hogy nekem biztos emiatt nem tetszik. Pedig tényleg nem érdekelt, észre se vettem.

Nem vártam el, hogy kenegesse az arcát, meg semmi extrém dolgot ezzel kapcsolatban.

"Nálam van itthon borotva, arcepilátor, keménygyanta, IPL szőrtelenítő gép, csipesz."

Nekem is van borotvám, hajnyírom, orrszőr nyíróm, elektromos borotvám is. Én férfiként ugyanúgy megveszem az eldobható borotvát, a szakáll ápolót.

"Kéz -és lábápolás, testápolás, hajápolás. "

Mert férfiként erre nincs szükség? Jó minőségű sampon, tusfürdő, testápoló nem árt. Ahogy kézkrémet is vennem kell, különben rohadtul kiszárad a kezem.

2021. jan. 22. 11:42
 30/40 anonim ***** válasza:
Ne tegyünk már úgy, mintha a szexuális vonzalom az alapján járna, hogy valaki tehet róla vagy sem, hogy vonzó. Lehet, hogy tehetsz róla, hogy 120 kg-ra híztál, lehet hogy nem tehetsz, mert betegség okozza, attól még a végeredményen nem változtat: nem vonzó. Semmi sem vonzó egyébként, ami betegség, a szexuális vonzalom az egészséges szépségen alapul, akár tetszik, akár nem.
2021. jan. 22. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!