Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire zavarja a nőket, ha egy férfi kopaszodik?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 13:13
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

"Neki pl. a kopasz is jól áll: Timothy Olyphant"

Szerintem nem. Hajjal isteni, nélküle taszító.

2021. jan. 21. 16:15
 12/40 anonim ***** válasza:
51%
Szanalmasnak tartom, amikor a nok ezen akadnak ki. Mintha tehetne rola egy ferfi, hogy kopaszodik es orulne neki.
2021. jan. 21. 16:17
 13/40 anonim ***** válasza:
0%

Engem nem zavar, kis Miki egér rész Okés.

Ha már nagyon kopasz jobb kopaszra vágatni.

2021. jan. 21. 16:26
 14/40 anonim ***** válasza:
48%

Szerinted a nők örülnek annak, hogy ráncosodnak, őszülnek, szőrösek? Nem. De festik a hajukat, ápolják a bőrüket, szőrtelenítenek.

Szar ugye, amikor természetes folyamatok miatt vagy lenézve? Ha egyenlőség lenne, a hajbeültetés a férfiaknak olyan lenne, mint a hajfestés a nőknek.

2021. jan. 21. 16:26
 15/40 anonim ***** válasza:
52%

Mucika a kopaszodast azt hogy leplezed? Itt nincs smink, nincs csalas stb.

Szerinted miert nem csinal minden pasi hajbeultetest? Draga es nem mindenkinek lehet. Ez nem olyan, mint egy botox vagy rancfelvarras...

2021. jan. 21. 16:34
 16/40 anonim ***** válasza:
23%
Számomra pontosan annyira vonzó egy kopasz(odó) férfi, mint a férfiak számára egy kopasz(odó) nő.
2021. jan. 21. 17:40
 17/40 anonim ***** válasza:
53%

Es meg azt mondjak, hogy a ferfiak elvarasa a magas, meg a nok mennyire artatlanok.

Egesz heten mergeztem magam ezen az oldalon a sok csaj idiota elvarasaival es nyafogasaval. Hisztiztek, hogy nincs pasi jaj sajnaljanak titeket stb.

Mit szurtem le? Egyedul fogtok maradni lanyok...az mar biztos.

2021. jan. 21. 17:44
 18/40 anonim ***** válasza:

Én egyszer nullás géppel télen levágattam a hajamat.

De valami rettenetesen néztem ki. Hajjal sem nézek ki valami jól, haj nélkül viszont még borzasztóbb a fejem.

Szóval ha megkopaszodok és előtte nem sikerül megismerkednem valakivel és együtt élni és közben hullik ki szépen lassan a hajam, akkor kész vége ennyi volt!

Az életbe egy nőnek sem fogok kelleni.

2021. jan. 21. 17:47
 19/40 anonim ***** válasza:

Azért a kopaszodást ne keverjük már a sminkeléssel meg a bőrápolással...

A kettő rohadtul nem ugyanaz a kategória. A kopaszodás ellen SEMMIT nem lehet tenni, 99%-ban genetikai okokra vezethető vissza, bizonyos hormonok miatt alakul ki. Persze van akinek betegség, pajzsmirigy problémák miatt, de ez azért rtikább szerintem.

Egy nőnek ha pattanásos az arca, egyszerűen "begletteli" magát, egy férfinek ha hullik a haja, az megszívta.

Ha nőnek száraz, érzéken a bőre, van egy csomó kenőcs amivel tudja kezelni. Ha a férfi kopaszodik, szívás.

A nő tudja magát sminkelni, új frizurát vágathat, kísérletezhet mi áll neki jó mi nem, a kopaszodással csak szívás van. És oké, le lehet vágatni teljesen kopaszra, de ez vagy jól áll vagy nem. Ha nem, akkor szintén szivás.

A hajbeültetés meg rohadt drága és semmi garancia nincs a sikerre, főleg ha nagyon erősen megritkult az ember haja.

2021. jan. 21. 20:17
 20/40 anonim ***** válasza:

Kifogások, kifogások. Elvárások meg az egekben.

Pattanásokkal, száraz bőrrel ugyanezt a férfiak is megtehetik.

2021. jan. 21. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!