Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan nő egyáltalán a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan nő egyáltalán a mostani fiatalságban, akinek nem gépész-villamos vagy IT mérnök a párja, hanem sima átlag pasi (vagy sima átlag diplomás, pl bölcsész, természettudós, stb)?

Figyelt kérdés
Ma 18 ismerőst néztem meg, csak úgy random. 14 sima átlag nő, pl óvónő, védőnő, gyógyszertáros, köztisztviselő stb. Mind a 14 nek ezek a mérnökök a párjai. Ami azért 18 ból 14, az igencsak sok. Ezek szerintem manapság minden jött ment elvégzi a mérnöki szakot (ismerek ezek közül a pasik közül vagy 5 öt, egyszerűbbek mint egy faék).
2021. jan. 17. 18:50
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
91%
#20: Attól függ. Egyik haverom nettó 300-at kapott 3D rajzolásért. A tényleges munkája naponta kb. 3-4 óra volt. Más ismerősöm nettó 160-at, fizikai munkával.
2021. jan. 17. 19:59
 22/61 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem zavarna ha biológus lenne a párom (ha lenne). :)
2021. jan. 17. 20:32
 23/61 anonim ***** válasza:
81%
"A nők egy analfabéta, drogdíler fekával is leállnak, ha van pénz és pénisz." Mindig anyádat hozod fel példaként...már unalmas.
2021. jan. 17. 20:45
 24/61 anonim ***** válasza:
97%

Bocs, de itt azért több dolgot illetően is fennakadtam.

Én informatikusként sem gondolom azt, hogy ettől valami emberfeletti teremtmény lennék. Érdekel a számítástechnika, magas szinten ismerem és művelem - különösen azt a területét, amire specializálódtam -, de ettől miért számítanék valami elérhetetlen zseninek? Nem gondolom, hogy attól, mert valaki képes volt egy érettségi kegyelemkettesnél többre, attól már hajbókolni kellene előtte. Igen, szakmailag ott vagyok a szeren, de szerintem ezzel mindenki így van, aki szellemi munkában, illetve tudományos területen képzeli el a jövőjét.

A másik dolog, hogy azért egy óvónőről ne beszéljünk már úgy, mint ha egy alkoholista betanított munkásról lenne szó! Az azért remélem, megvan, hogy egy óvónének is főiskolát vagy egyetemet kell végeznie, és értenie kell többek között a biológiához, pszichológiához, ének-zenéhez, rajzhoz, anatómiához, meg még jópár dologhoz? Nem kevésbé összetett hivatás, mint egy informatikusé.

2021. jan. 17. 21:23
 25/61 anonim ***** válasza:
75%

Oké, nem a biológia tárgyköre, de azért aki már diplomás biológus, az tudhatna nagyjából helyesen írni. A te írásodból én előbb asszociálnék egy betanított munkásra, mint egy biológusra.

A másik dolog, hogy ha te tényleg biológus lennél, akkor eszedbe nem jutna siránkozni.

2021. jan. 17. 21:39
 26/61 anonim ***** válasza:
97%
Mivel a mérnökök, programozók kb. 70%-a férfi, az óvónők, védőnők, tanítók kb. 95%-a nő, ezért teljesen reális, hogy egymásra találnak. Ha egy programozó csak programozó vagy mérnök nővel jönne össze, egy óvónő meg óvóbácsival, akkor nagyon sok ember lenne egyedül.
2021. jan. 17. 21:55
 27/61 anonim ***** válasza:
94%
Az én párom bölcsész, de IT területen dolgozik (support).
2021. jan. 17. 22:34
 28/61 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes, sok nő írja itt az oldalon, hogy a pasija mérnök vagy ájtís. Én meg mindig arra gondolok amikor ezt olvasom, hogy milyen unalmas pasik lehetnek, ha a csajaik itt Gyakoriznak, és nem valami közös programon vannak.
2021. jan. 17. 22:38
 29/61 anonim ***** válasza:
71%
Én csak simán terhes vagyok, és krónikus almatlansagban szenvedek... :D őt hagyom aludni. Attol, hogy nekem sz*r, neki még nem muszáj szenvednie velem
2021. jan. 17. 22:45
 30/61 anonim ***** válasza:
46%
20# Legjobban fizető mérnöki pozíciók a fejlesztő mérnőkök, azon belül java programozás vagy akik mesterséges intelligenciával foglalkoznak. Azért vannak jobban megfizetve mert hiányszakmák és hajlandóak voltak 5-6 évet egyetemre szánni, tovább tanulni, képezték magukat a szabadidejükben, a befektett idő pedig az idő haladtával egyre jobban megtérül. Első években gyengébb a fizetés, de 2-3 év szakmai tapasztalattal megduplázódhat.
2021. jan. 17. 22:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!