Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő egyáltalán a mostani fiatalságban, akinek nem gépész-villamos vagy IT mérnök a párja, hanem sima átlag pasi (vagy sima átlag diplomás, pl bölcsész, természettudós, stb)?
Bocs, de itt azért több dolgot illetően is fennakadtam.
Én informatikusként sem gondolom azt, hogy ettől valami emberfeletti teremtmény lennék. Érdekel a számítástechnika, magas szinten ismerem és művelem - különösen azt a területét, amire specializálódtam -, de ettől miért számítanék valami elérhetetlen zseninek? Nem gondolom, hogy attól, mert valaki képes volt egy érettségi kegyelemkettesnél többre, attól már hajbókolni kellene előtte. Igen, szakmailag ott vagyok a szeren, de szerintem ezzel mindenki így van, aki szellemi munkában, illetve tudományos területen képzeli el a jövőjét.
A másik dolog, hogy azért egy óvónőről ne beszéljünk már úgy, mint ha egy alkoholista betanított munkásról lenne szó! Az azért remélem, megvan, hogy egy óvónének is főiskolát vagy egyetemet kell végeznie, és értenie kell többek között a biológiához, pszichológiához, ének-zenéhez, rajzhoz, anatómiához, meg még jópár dologhoz? Nem kevésbé összetett hivatás, mint egy informatikusé.
Oké, nem a biológia tárgyköre, de azért aki már diplomás biológus, az tudhatna nagyjából helyesen írni. A te írásodból én előbb asszociálnék egy betanított munkásra, mint egy biológusra.
A másik dolog, hogy ha te tényleg biológus lennél, akkor eszedbe nem jutna siránkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!