Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő egyáltalán a mostani fiatalságban, akinek nem gépész-villamos vagy IT mérnök a párja, hanem sima átlag pasi (vagy sima átlag diplomás, pl bölcsész, természettudós, stb)?
Mikor megismerkedtem a férjemmel, akkor még vegzős volt...hát amit szenvedett....Nagyon nehez elvegezni egy mernokit.
Most pedig minden napja minimum 1 óra tanulás az ujdonsagok miatt. Folyamatos tovabbkepzesek.
Nem a mérnöki diplomán múlik. És nem is a diplomán.
10 jólmenő vállalkozóból kb 3-nak ha van egyáltalán bármilyen diplomája.
És nem csak diplomával lehet jó állást találni.
Neked vagy tényleg bazira sz**ar a végzettséged vagy lusta is vagy, vagy ronda is vagy.
A barátom illusztrátor, ami számomra azért vonzó, mert nekem is mindig nagy szenvedélyeim voltak a különböző művészetek.
Egyébként feleslegesen látsz a dologba bármit is. Sokan mennek el mérnöknek, mert jól fizet, annak ellenére, hogy nem egyszerű elvégezni (gondol bárki bármit), és mivel több a mérnök, mint pl a biológus (lehet, nem tudom), így többen is vannak párkapcsolatban.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!