Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a Tinder maximum a kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a Tinder maximum a kigyúrt pénzes fószereknek, anyagi eliteknek jó party?

Figyelt kérdés
Csak mert rengeteg jó nő van rajta, aki szerintem nekünk, átlag fizetésű férfiaknak nem elérhető.

#randi, társkereső
2021. jan. 17. 14:42
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Igazoltad hogy csupán jól kell kinézni mint egy alfa, mert nem véletlen van ott sikered, nem kigyúrtnak és gazdagnak csak jóképűnek kell lenni, az már önmagában elég tudjuk jól.
2021. jan. 17. 23:30
 22/33 anonim ***** válasza:
A 9-es kommentemet gondolom nem olvastátok el. Ja, hogy ne mvolt túl szép a lány, nektek meg quasimodo kinézettel és Palvin Barbi meg Gigi Hadid kinézetű lány kéne? Én kérek elnézést.
2021. jan. 18. 09:25
 23/33 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 22#-es már én kérek elnézést az összes férfi nevében is, de ha már ilyen bölcs vagy akkor kérlek nézz utána hogy is tinderezik egy hölgyek számára nem kifejezetten vonzó férfi!

Olvastam a 9#-es kommentet amúgy, de nincs jelentősége.

Lequasimodózni ismeretleneket elég primitív dolog szerintem, átlagos kinézetűekről van itt szó akik (nyilván fingod nincs róla) a nők többségét jobbra húzzák, vagy akár válogatás nélkül mindet!

A vonzó férfiak persze válogatnak de az más, ők megtehetik.

Azért mert te nőként durván szelektálsz, nem kéne ugyanezt feltételezni a férfiakról, ne magadból indulj ki!

2021. jan. 18. 09:40
 24/33 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as, férfi vagyok, már megbocsáss!

"de nincs jelentősége." Mert megcáfoltam azt, ami a kérdésben, van mégpedig, hogy egy nem túl vonzó férfinek is lehet Tinderről hosszútávú kapcsolata?

2021. jan. 18. 09:50
 25/33 anonim ***** válasza:

Ha te vagy 16# válaszoló akkor pont hogy igazoltad hogy csak vonzó kinézetű férfiként lehet.

Magyarázhatod sokáig, az a válasz akkor is igazol

2021. jan. 18. 10:57
 26/33 anonim ***** válasza:

Nem én vagyok a 16-os válaszoló...

Akkor siránkozzatok:D Nektek lesz szarabb.

2021. jan. 18. 10:59
 27/33 anonim ***** válasza:
Szarabb már nem lehet, legalább ennyi a pozitív
2021. jan. 18. 11:03
 28/33 anonim ***** válasza:
49%

Én vagyok a 16-os. Oké én jóképű vagyok, de pl az egyik gyerekkori barátom 170 cm magas és nem is jóképű, mégis iszonyú sok nővel volt. Miért? Mert 20 éves korától kezdve kigyúrta magát nagyon, elvégzett egy matek-tesi tanári főiskolát, aztán elment dolgozni a Honvédséghez tűzszerésznek és azóta is jól keres. Plusz még nagyon igényes és ad magára, a megjelenésére, nagyon jó dumája van és önbizalma is. De ezekkel egyikkel sem született, mindet magának hozta össze.

Ja és pont ezért vicces a pénz és az izom miatt ne siránkozni. Az pont 2 olyan dolog, amiken lehet változtatni. Az arcodat nem tudod átszabni és a magasságodon se tudsz változtatni, de izmos és pénzes is lehetsz legalább néhány év munkájával.

2021. jan. 18. 11:05
 29/33 A kérdező kommentje:

Ez így szép és jó. De gyakorlatilag ugyanoda lyukadunk ki, ahol és amiben a kérdés elkezdődött. Csak azt nem értem, hogy a sok kisebbségi komplexusos ember miért nem tudja elfogadni a sajnálatos tényeket? :)

Hogyha egyszer a kigyúrt és/vagy a pénz a fontos a nőknek, akkor sajnos ez van.

2021. jan. 18. 11:08
 30/33 anonim ***** válasza:
92%
Akkor legyél pénzes és kigyúrt. Oké nem százmilliomos és nem Mr. Olympia, de 5 év kemény munkával(/tanulással) mindkettőben óriási eredményeket lehet elérni, a pénzszerzésben és az izmosságban is, ha annyira nőt szeretnél és szerinted annyira csak ez kell hozzá.
2021. jan. 18. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!