Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a Tinder maximum a kigyúrt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a Tinder maximum a kigyúrt pénzes fószereknek, anyagi eliteknek jó party?

Figyelt kérdés
Csak mert rengeteg jó nő van rajta, aki szerintem nekünk, átlag fizetésű férfiaknak nem elérhető.

#randi, társkereső
2021. jan. 17. 14:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
25%
Igen.
2021. jan. 17. 15:41
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

Tinder csak jókülsejű vonzó fiataloknak buli.

Ha csúnya/dagi vagy úgysem nagyon lesz matched és csak a nyáladat csorgathatod.

2021. jan. 17. 15:47
 13/33 anonim ***** válasza:
33%

12# Egyáltalán nem az a baj hogy ha csúnya/dagi vagy akkor nincs értelme, hanem az hogy ha már átlagos vagy sincs értelme!

Tehát csakis és kizárólag a leginkább vonzó külsejű és/vagy a pénzükkel felvágó egyéniségeknek van ott esélyük, senki másnak

2021. jan. 17. 15:53
 14/33 anonim ***** válasza:
32%

Leginkább vonzó - Ez elég egyértelmű a férfi-női kapcsolatokban

Pénzükkel felvágó - Baromság, ez visszataszító (pont annyira, mint a "jóságukkal" felvágó egyének)

2021. jan. 17. 15:58
 15/33 anonim ***** válasza:
50%
Tinder csak az alfa görényeknek jó party.
2021. jan. 17. 16:13
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Én jóképű vagyok és magas, de egyébként csóró és vékony alkatú például. Albérleti szobában élek és kocsim sincs, van néhány millió megtakarításom de erről nyilván csak pár ember tud rajtam kívül, ismerkedéskor nem beszélek pénzről.

Viszont én is aratok Tinderen. Szívesen küldök screenshotokat arról, hogy milyen csajokkal matchelek és egész magas arányban sikerül meg is fektetni őket. Az életben kb 25 nővel voltam, köztük vegyesen voltak barátnők, szexkapcsolatok, alkalmik is. Viszonylag könnyen tudok helyes lányt találni akár szexre, akár max egy-két hónap alatt barátnőt is ha akarok. Ja és 27 éves vagyok, 20-25 éves lányokra hajtok többnyire.

2021. jan. 17. 18:34
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük 16#-nak hogy tökéletesen igazolta a 13# és 15# hsz-eket!
2021. jan. 17. 18:59
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
17. A kérdező a kérdésben még azt írta, hogy csak a pénzes és kigyúrt csávóké-e a Tinder. Én erre válaszoltam, hogy nem. Mert én nem vagyok se pénzes, se kigyúrt. Ja és alfahím személyiségem sincs, de mondom még egyszer, pénzem se, de kigyúrt sem vagyok egyáltalán.
2021. jan. 17. 19:13
 19/33 A kérdező kommentje:
18: Én most sem írtam mást....
2021. jan. 17. 19:23
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
19. Tudom, csak a 17-esnek írtam hogy nem igazoltam semmit, mert se alfahím viselkedésű nem vagyok, se gazdag, se kigyúrt, amikről a 13 és 15-ösben volt szó + te is szó szerint ezeket kérdezted a kérdésben
2021. jan. 17. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!