Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a Tinder maximum a kigyúrt pénzes fószereknek, anyagi eliteknek jó party?
Tinder csak jókülsejű vonzó fiataloknak buli.
Ha csúnya/dagi vagy úgysem nagyon lesz matched és csak a nyáladat csorgathatod.
12# Egyáltalán nem az a baj hogy ha csúnya/dagi vagy akkor nincs értelme, hanem az hogy ha már átlagos vagy sincs értelme!
Tehát csakis és kizárólag a leginkább vonzó külsejű és/vagy a pénzükkel felvágó egyéniségeknek van ott esélyük, senki másnak
Leginkább vonzó - Ez elég egyértelmű a férfi-női kapcsolatokban
Pénzükkel felvágó - Baromság, ez visszataszító (pont annyira, mint a "jóságukkal" felvágó egyének)
Nem. Én jóképű vagyok és magas, de egyébként csóró és vékony alkatú például. Albérleti szobában élek és kocsim sincs, van néhány millió megtakarításom de erről nyilván csak pár ember tud rajtam kívül, ismerkedéskor nem beszélek pénzről.
Viszont én is aratok Tinderen. Szívesen küldök screenshotokat arról, hogy milyen csajokkal matchelek és egész magas arányban sikerül meg is fektetni őket. Az életben kb 25 nővel voltam, köztük vegyesen voltak barátnők, szexkapcsolatok, alkalmik is. Viszonylag könnyen tudok helyes lányt találni akár szexre, akár max egy-két hónap alatt barátnőt is ha akarok. Ja és 27 éves vagyok, 20-25 éves lányokra hajtok többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!