Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pocsékul nézek ki, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocsékul nézek ki, de nincs pénzem. Hogy szedjem rendbe magam, hogy szexi nő legyek?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, sajnos lepattant. 168 cm/70kg, csorba fogak, lerágott köröm, csúnya bőr, striák, görbe hát, hulló haj, férfias kezek. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal. Érthető módon senkinek sem kellek.

Nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.

2021. jan. 16. 18:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
68%
En 40 skent letudtam eddig fogyni majus ota 17 kg mot evezopaddal es kutya futatassal
2021. jan. 16. 22:00
 22/39 anonim ***** válasza:
56%
Amikor rokonaid azt irjak Facre hogy megfiatalodtal na az jo erzes tud lenni..
2021. jan. 16. 22:02
 23/39 A kérdező kommentje:
21, gratulálok! Büszke lehetsz magadra!
2021. jan. 16. 22:09
 24/39 anonim ***** válasza:
28%

Pénz nélkül lehetetlen. Műkörmös nekem havi 12 ezer. Kozmetikis 3 hetente, 6000. Vitaminok. (Hajam miatt) szintén drága. Hajfestés 3-4hetente. (Ugye a szőke eleg csúnya ha lenő) az is 10 K. Havonta :/ a smink drága, de mivel keveset szoktam feltenni, sokáig elég. (Na meg homeofficba nem kell)

Ha rendbe akarod magadat szedni, es olcsón, akkor egy bizonyos szintet el tudsz érni.

1, nem raghatod a kormodet, valamint magadnak kell lakkozni.

2,Szukseged lesz egy hajfestekre is, az osz szalak miatt, de ezt is magadnak kell csinálnod (főiskolan en is magamnak festettem), javaslok egy vilagodabb szint, nem csunya ha lenő. Youtube tele.van fesd magad videokkal.

3, Ezen felul kell majd egy erősebb, jobbféle hajvasalo...mert a rendezett haj sokat dob a látványon.

Es végeztül, el kell kezdened mozogni, cardiot nem javaslok, erositő edzést viszont igen. Amiota nem lehet menni sehova, Denise Austin.ra nyomom a youtubrol. Ez ingyenes. (Bar kevedet mert allapotos vagyok)

2021. jan. 18. 09:30
 25/39 A kérdező kommentje:
24, köszönöm!
2021. jan. 18. 09:40
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok fiúbarátom, tesóim unokatesóim vannak, egyik sem rajong a műkörmökért szóval az nem egy kötelező költség. A hajadra bőrödre kereshetsz természetes megoldásokat is, ami szebbé teheti. Illetve az öltözködési stílusoddal kifejezheted magad, a hajviseleteddel is. Ha magadat elkezdenéd egyszerűen szebbnek látni, más is úgy látna téged. A pozitívumaidra fókuszálj. Még mindig lehetsz jó fej, jó humorú, önmagával elégedett nő. Az elég szexi a pasiknak... szerintem..
2021. jan. 18. 17:08
 27/39 anonim ***** válasza:

amihez nem kell penz vagy csak minimalis: fogyas, kormok rendbetetele, tartas javitasa

amin nem tudsz valtoztatni, jobb ha elfogadod: ferfias kezek, striak

amihez valamennyi penz es utanajaras szukseges: bor rendbetete

amihez sok penz kell: fogak rendbetetele, de ha szerencsed van sztk-ban valamit tudnak tenni veluk ingyen is

2021. jan. 18. 18:04
 28/39 anonim ***** válasza:
74%
24: te tenyleg ilyen hulye vagy, hogy hullo hajra festest meg hajvasalast tanacsolsz?!
2021. jan. 18. 18:07
 29/39 anonim ***** válasza:

VILÁGOSABB színt javasoltam! Valamint, VITAMINOKAT mert a haj akkor hullik, ha ilyen gond van

Fogak: javaslom a Sensodune extra white fogkremet. Már az is sokat dob az osszképen, ha feherek a fogaid.

2021. jan. 18. 18:18
 30/39 anonim ***** válasza:

A legkevesebb probléma itt szerintem a ,,lerágott köröm".

Először is, miért rágod?

Hagyd abba!

Én állítólag egy ,,jó nő" vagyok, és tényleg bármelyik,,ujjamra" kaphatnék 100 férfit.

És képzeld el, egy éve körülbelül egyáltalán nincsen sem műkörmöm, sőt még ki sincs festve... Amikor túl hosszúra nő, egyszerűen levágom rövidre, és mégis odáig vannak értem a pasik. Egy embert nem a körme alapján kedvelnek, hanem az összkép a fontos.

Rossz a felfogásod. Egy bányarém hiába csináltat akár 8000 forintért szép műkörmöt, akkor is bányarém marad...

2021. jan. 18. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!