Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pocsékul nézek ki, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocsékul nézek ki, de nincs pénzem. Hogy szedjem rendbe magam, hogy szexi nő legyek?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, sajnos lepattant. 168 cm/70kg, csorba fogak, lerágott köröm, csúnya bőr, striák, görbe hát, hulló haj, férfias kezek. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal. Érthető módon senkinek sem kellek.

Nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.

2021. jan. 16. 18:46
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
33%
Hát ezzel a kérdéssel nem is fognak tolongani utánad
2021. jan. 16. 18:49
 2/39 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
21%
Apránként tedd, illetve hát csak apránként fogsz tudni magadon segíteni. Nem fogsz egyik napról a másikra szuperszexi pasassá válni. Ja és ne sajnáltasd magad, annál önzőbb dolog a világon nincs. Ha teszel magadért, fejlődsz jellemben is és külsőre is, vessen magára az, akinek majd később sem felelsz meg és lepattint. Elszalasztott egy remek lehetőséget, fogd fel így.
2021. jan. 16. 18:50
 3/39 A kérdező kommentje:
Tudom csak volt hogy egy ablakkeret ügyében kérdeztem és akkor is ismerkedős üzenetek jöttek :(
2021. jan. 16. 18:51
 4/39 A kérdező kommentje:
2, nő vagyok.
2021. jan. 16. 18:51
 5/39 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
70%
Jah, sorry, nem olvastam el figyelmesen. Na de mindegy, ezerféle női praktikát lelni online magazinokban, vagy ismerősi körben, hogy miképp teheted vonzóbbá magad. Hozz ki magadból mindent, amit tudsz. Csupán idő kérdése és beléd botlik valaki, akinek rokonszenves leszel minden téren.
2021. jan. 16. 18:58
 6/39 Pécs-pécs ***** válasza:
53%

Nállam ez a kérdés viszi az idei troll díjat.

A kedves kérdező arra kíváncsi vannak-e olyan szánalmas férfiak, akik még egy ilyen nőre is rárepülnének. :)

2021. jan. 16. 18:59
 7/39 anonim ***** válasza:
77%
Nézz utána az inzulinreziszenciának és az ilyen esetben szükséges diétának, aztán ha van hozzá elég (lelki) erőd, próbáld meg tartani. Fogysz is, a hajad minőségén is javít. A bőrödet is szépíti, bár a striákat nem fogja eltüntetni. Ezek már dobnak valamennyit rajtad. Körömrágás megoldása teljesen ingyenes, "csak" önfegyelem kell hozzá. Ha ez összejönne, akkor a férfias kezek hatása is másabb lenne. Görbe hátra valami otthoni torna esetleg youtuberól, ha van rá kapacitásod. A fog ingyen sajnos semmiképp nem kezelhető, de ha az összkép jobb lesz, akkor az is tolerálhatóbb, míg pocsék összkép mellett ugye nem.
2021. jan. 16. 19:00
 8/39 anonim ***** válasza:
92%

Tedd meg azt, amit tudsz! Apránként!

Kezdetnek mondjuk kihagyhatod a vacsorát, és lassan elkezdesz fogyni. Ez a módszer ingyen van, és eddig mindenkinél bevált. Vagy edd azt, amit eddig, csak fele mennyiségét.

Alakformálásra az otthoni torna is teljesen jó. Ami nekem bevált, az Béres Alexandra DVD-je, még anno torrent oldalról szedtem le. 😊 Nem kell ugrálni, ez volt szimpatikus először. 2-3 hét után centikben látható volt az eredmény.

A hajadra azért nem tudok mit írni, mert egyrészt nem látni, másrészt nem tudni, hogy mi a hajhullás oka. Egy vérvétel meg egy endokrinológus ingyen van, csak várni kell, mire kapsz időpontot. A ricinus olajat addig is megpróbálhatod, a neten csodaszerként hirdeti mindenki. Nekem hormonális hajhullásra a vöröshagyma leve vált be. Igazából ezek is filléres tételek.

A kezedre használj pamut kesztyűt estére. Előtte bekrémezed, és fel a kesztyű. A körömrágás ellen lehet kapni patikában lakkot. Keserű. Mondjuk 38 évesen már elég kéne legyen az önuralom. 🤐

Keress facen olyat, aki most tanul körmösnek, és modellt keres vizsgához. Vagy érdemes beruházni egyszer-egyszer körmösre. A profik tudják, hogy milyen köröm forma először. Nem kell 5 centis saskarmokat rakatni, nekem se ér az ujjhegyemen túl, mert nem tudok vele dolgozni.

Kutass kicsit a divatbloggerek közt! Azt gondolom tudod, hogy milyen alakod van. Alma, körte, stb. Olyat keress, aki hasonló. Ellesheted, hogy milyen ruhákat hord, ami előnyös neki.

Kozmetikus se olyan drága, ott is érdemes olyat keresni, aki Ilcsi kozmetikumokat használ. Otthonra is meg tudod már venni. Prémium minőség, elfogadható áron. Vagy Helia-D termékek. Szintén.

Sminkelni is tudsz tanulni a netről.

2021. jan. 16. 19:14
 9/39 anonim ***** válasza:
68%

a fogadat mindenképpen meg kell csináltatnod. ezen felül az egészséges táplákozással, vitaminnal és tornázással 60-%-ban megszépülsz. A jó minőségű krémek, kezelések felviszik 80%-ra az arányt, a többi már csak divat, smink.

fogorvosra, vitaminra és krémre kell valamennyit költened.

2021. jan. 16. 19:17
 10/39 anonim ***** válasza:
88%

[link]

Olvasd végig, hogy mit tudsz tenni a tartásod érdekébe.

Neten is találsz tartás javító tornát.

A haj hullást nem szabad elhanyagolni mert lehet valami szervi baj miatt is

Kérj egy labor vizsgálatot.

Addig is pótóld a cinket. Jót tesz a bőrnek is.

2021. jan. 16. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!