Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocsékul nézek ki, de nincs pénzem. Hogy szedjem rendbe magam, hogy szexi nő legyek?
38 éves vagyok, sajnos lepattant. 168 cm/70kg, csorba fogak, lerágott köröm, csúnya bőr, striák, görbe hát, hulló haj, férfias kezek. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal. Érthető módon senkinek sem kellek.
Nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.
Furcsa hogy az egyik hozzászóló azt taglalta, hogy hogyan kéne fogyni..
Szerintem nem kell fognod.
És szerintem nincs veled semmi baj.
Nem hinném hogy pocsékul nézel ki.
Mindenkinek nagyon köszönöm (a trollosnak nem), nagyon jó tanácsokat kaptam.
- Inzulinrezisztenciám és PCOS-em van. A koronavírus előtt derült ki, de nem tudom fizetni a magánorvost, nem tudtam visszamenni. A háziorvosom kiröhögött, azt mondta már mindenkinek az van...
- A hátam gyerekkorom óta ilyen. Scheuermann-betegség a neve. Úsznom kellene, de nem tudtam megtanulni 3 év (!) alatt sem.
Már ezek a válaszok sok erőt és jó ötleteket adtak, köszönöm!
Jóféle multivitamin, a cukrosoknak való diétát meg orvos nélkül is elkezdheted. Jó lesz az inzulinodra és még fogyni is fogsz.
A hajadból vágass, a körmöd meg lakkozd ki, úgy nem fogod rágni.
A szemed épp a legfontosabb! Szóval, ha azt szokták dícsérni, akkor a legfontosabb az pont jó!
Én a hátadra a pilatest ajánlanám! Amellet, hogy a gerincednek a tartásodnak is jót tesz, (nekem hanyag tartásom van, és látványosan javult) a többi testformádat is észrevétlenül alakítja, egészséges és jó.
Hozzá jártam a Sugár Fitneszbe, de szerencsére indított online órákat a covid miatt. 5ezer forint és sok sok sok jó gyakorlat. [link]
Tartásjavító pántot is tudsz venni, tartós használattal sokat segít.
A helyedben keresnék másik háziorvost.
Hangulat javító teát tudok még javasolni.
Szerintem minden nőnek megvan a maga szépsége
Szóval ne add fel ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!