Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pocsékul nézek ki, de nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocsékul nézek ki, de nincs pénzem. Hogy szedjem rendbe magam, hogy szexi nő legyek?

Figyelt kérdés

38 éves vagyok, sajnos lepattant. 168 cm/70kg, csorba fogak, lerágott köröm, csúnya bőr, striák, görbe hát, hulló haj, férfias kezek. Egyszerűen nem tudom mit kezdjek magammal. Érthető módon senkinek sem kellek.

Nem ismerkedési céllal írtam ki a kérdést.

2021. jan. 16. 18:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Jó, felsoroltad a negatívumaidat. Most kérlek írd le azokat a dolgokat ami azért oké, szép rajtad. Lehet ez az orrod, a szemed, a vállad, a lábad, a feneked, melled? A személyiséged, a humorod.. az érdekes gondolkodásod. Az öltözködési stílusod. Bármi. Keress pár dolgot, mondjuk kezdésnek hármat, és ha van kedved, kérlek oszd meg velünk itt, ha akarod, akkor csak magadnak. Szóval próbáld te, magadon, észrevenni a jót.
2021. jan. 16. 19:22
 12/39 anonim ***** válasza:
29%

Furcsa hogy az egyik hozzászóló azt taglalta, hogy hogyan kéne fogyni..

Szerintem nem kell fognod.

És szerintem nincs veled semmi baj.

Nem hinném hogy pocsékul nézel ki.

2021. jan. 16. 19:27
 13/39 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm (a trollosnak nem), nagyon jó tanácsokat kaptam.

- Inzulinrezisztenciám és PCOS-em van. A koronavírus előtt derült ki, de nem tudom fizetni a magánorvost, nem tudtam visszamenni. A háziorvosom kiröhögött, azt mondta már mindenkinek az van...

- A hátam gyerekkorom óta ilyen. Scheuermann-betegség a neve. Úsznom kellene, de nem tudtam megtanulni 3 év (!) alatt sem.

Már ezek a válaszok sok erőt és jó ötleteket adtak, köszönöm!

2021. jan. 16. 19:49
 14/39 A kérdező kommentje:
11, az orrom éppenséggel nagy és görbe (a tesóm eltörte kiskorunkban), a szememet szokták dicsérni. Most más nem jut eszembe.
2021. jan. 16. 19:50
 15/39 anonim ***** válasza:
83%

Jóféle multivitamin, a cukrosoknak való diétát meg orvos nélkül is elkezdheted. Jó lesz az inzulinodra és még fogyni is fogsz.

A hajadból vágass, a körmöd meg lakkozd ki, úgy nem fogod rágni.

2021. jan. 16. 19:51
 16/39 anonim ***** válasza:
90%
PCOS-el automatikusan együtt jár a csúnya bőr,a pluszkiló és a hajprobléma,mivel ez egy hormonális betegség.Ami azt jelenti,ezeken nem lesz egyszerű változtatni,mert belül van a baj.Amiket leírtál,egyébként a nők 60-70%-nál van,csak sminkelnek,előnyösen öltözködnek és lásd kedves személyiségük van.Neked az önbizalmaddal van baj,mivel a kérdésben kb egy pozitívum sem hangzott el.Összesítve azt tanácsolom,a PCOS miatt sportolj,alakíts ki egy napi rutint erre,a hátproblémára úszás és gerinctorna gyakorlatok.A fogak az egyetlen,amit megcsináltathatsz,a többi akkor fog rendeződni,ha javul a hormonzavarod.Addig is szerintem nyugodtan sminkelj,esetleg egy előnyösebb frizura,és stílusos öltözék.
2021. jan. 16. 19:59
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk annyi igaz a háziorvos véleményéből, hogy szinte mindenkinek van (csak a többségnek diagnosztizálatlanul), de ettől még ez nem kinevetendő, legyintsünk rá, sz@rjuk le kategória. Az IR-diéta nagyjából = egészséges táplálkozás, mindenkinek jót tesz, ártani nem nagyon tud. Viszont tényleg kell hozzá "erő", önfegyelmet és elszántságot igényel, ami ugye pont nincs, ha nyakig van az ember a depresszióban... Ráadásul ördögi kör, mert az IR és a PCOS eleve hajlamosít depresszióra.
2021. jan. 16. 20:05
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

A szemed épp a legfontosabb! Szóval, ha azt szokták dícsérni, akkor a legfontosabb az pont jó!

Én a hátadra a pilatest ajánlanám! Amellet, hogy a gerincednek a tartásodnak is jót tesz, (nekem hanyag tartásom van, és látványosan javult) a többi testformádat is észrevétlenül alakítja, egészséges és jó.

Hozzá jártam a Sugár Fitneszbe, de szerencsére indított online órákat a covid miatt. 5ezer forint és sok sok sok jó gyakorlat. [link]

2021. jan. 16. 20:10
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Tartásjavító pántot is tudsz venni, tartós használattal sokat segít.

A helyedben keresnék másik háziorvost.

Hangulat javító teát tudok még javasolni.

[link]

2021. jan. 16. 20:16
 20/39 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem minden nőnek megvan a maga szépsége

Szóval ne add fel ❤️

2021. jan. 16. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!