Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél a kérdésnél miért olyan különleges ez a lista, amikor az összes nőre igaz legalább egy pont?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
1: ez a legtöbb nőnél kizáró ok
2: itt mondjuk nagyon nem mindegy, hogy milyen magas hozzá
3: ez a legkevésbé rossz, mert ez nagyon egyén függő
4: ez is sok nőnél kizáró ok
5: kb a nők 99%-a számára levegő
6: összejöhetnek ilyennel, de mindig hiányérzetük lesz, amiből jön/jöhet a megcsalás vagy szakítás
7: a nagyon fiatalok kivételével elvárás
8: ez is igaz a legtöbbre
1. Legyen inkább 30. Ha egyetemre járt, akkor lehet hogy nem rég végzett és még spórol.
2. Ha elhízott valaki, az nem tetszik. De ez nem kg függvénye. A párom majdnem 100 kg és teljesen normál testalkatú, még kicsit szálkás is.
3. Ennél sokkal alacsonyabb fizetést is elfogadok, csak ne azért legyen szar a fizuja, mert leragad valahol a létra alján és nem is akar feljebb menni. A párom pont tanár, ezt említették korábban.
4. Gyárban is lehet valaki mérnök. De értem mit akartak megfogalmazni vele. Diplomásként diplomás párt keresek magam mellé. Ez sokaknak nem tetszik, de szeretném, ha legalább ebben hasonlítanánk.
5. Egy kicsit legyen magasabb tőlem, 170 cm vagyok.
6. Legyen inkább 15 centi.
7-8. A célok NAGYON fontosak nekem, írtam is korábban. Én is motivált vagyok a munkámban, ameddig tudok tenni azért, hogy jobb legyen a fizum, addig folyamatosan képzem magam, folyamatosan teszek érte. Nem tudnék olyannal lenni, aki sokkal többet ki tudna hozni magából és a munkájából, de lustaságból nem teszi.
Ostoba, buta gondolkodásmódról vall minden ilyen lista. Mindenki önmagában keresse, hogy miért nem tud normális kapcsolatot teremteni és azt fenntartani. Ne listázzon, ne általánosítson, mert az azt jelenti, hogy saját magát ki akarja vonni a saját sorsának a felelőssége alól. Mindenki a maga sorsának a kovácsa. Az önsajnálat, az önző, önös szempontok visszataszítóak akár nőre, akár férfira jellemzőek.
Volt egy baráti házaspár. Amikor filmet néztek, s teszem azt, arról szólt a történet, hogy a nő megcsalta a férjét, párját, barátját, vagy nem tűrte, hogy megcsalják, és a férj akárhogy esdekelt bocsánatért, nem bocsátotta meg, az az idióta mindannyiszor úgy átélte a filmet, hogy
a végén elkezdett szemétkedni a feleségével, hogy: "na, látod, ilyenek vagytok ti, nők, ezek vagytok ti, nők".
A felesége megunta és elvált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!