Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak a rendes normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak a rendes normális lányok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok aki családot szeretne azt nézi,hogy a férfi milyen ember is valójában nem azt,hogy milyen drága az autója és mennyi a pénze? Lehet velem van a baj vagy én lakom nagyon rossz helyen de ha diplomás a lány akkor ha nincs diplomád már felejtős vagy ,a másik egy agresszív barommal van együtt aki többször megverte de még gyereket is szült neki és nem hagyja ott,vagy van a drogos volánbuszos pénze nincs céltalan üresfejű gyerekek nekik szintén van nőjük és még lehetne sorolni ! De azok az ismerőseim akik szerintem normálisak dolgoznak ,gyűjtenek autóra,házra stb hiába próbálkoznak ahogy én is semmi sikerük nincs!

#ismerkedés #rendes lányok
2021. jan. 14. 19:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Rendes embert mindkét nemből nehéz találni. Nekem volt igazi jófiú barátom, anyukák, nők kedvence, csendes, rendes, aki pár év múltán mutatta ki a foga fehérjét, visszaélt egy nagyon keserves titkommal, viccet csinált belőle.
2021. jan. 14. 21:27
 12/27 anonim ***** válasza:
mindenhol netten is termeszetben is korul vesznek mint emberek
2021. jan. 14. 21:36
 13/27 anonim ***** válasza:
54%
En gyogyszertartol kezdve gyogynovenyes boltos kislanyig vasarloimon keresztul piaci kofa lanyokig konyvtarba fodraszig fosulin keresztul langososig talalok rendes embereket.. mosolygos csinos es eletvidamakat..lanyban is ..azt vetiti ki tudatod vg ra ami bened van..
2021. jan. 14. 21:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Bankos lanyok kedvenceim.. jovedeki termekekkel foglalkozom nekem mindig bankba kell rohangalni itt vanak legjobb ismeroseim
2021. jan. 14. 21:44
 15/27 anonim ***** válasza:
50%
Külföldön? Normális nő ebben az országban nem marad.
2021. jan. 17. 20:15
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, ha rájöttél áruld el nekem is légyszives .
2021. jan. 18. 01:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Tedd lejjebb a kulso elvarasaid! Es nagyon hamar rádtalál majd.
2021. jan. 18. 06:49
 18/27 A kérdező kommentje:
Ha ennél lejebb teszem akkor csak a 300 kilós igénytelen nők találnának rám azt meg kihagyom! Én se vagyok egy pöffeteg ezt el is várom!
2021. jan. 18. 09:09
 19/27 anonim ***** válasza:
Mh...ha a Nő megnézi egy ferfi anyagi helyzetét, akkor penzéhes, FELSZINES goldigger, ha egy férfi teszi ugyanezt a nő kulsejet illetoen, akkor aaaaaaz nem felszines. Ahha. Vilagos. Kicsit se kettosméece. Ugyanolyan felszines vagy, mint az általad lenezett l, anyagiakat is megnéző nők
2021. jan. 18. 09:14
 20/27 A kérdező kommentje:
Miért is lennék felszínes? Amit nyújtok azt el is várom! Mi ebben a felszínesség? Nekem a sportos alkat tetszik azért is sportolok ennyi! Persze rinyálni meg zabálni egyszerűbb meg a genetikára fogni ahelyett ,hogy elmennél futni! -_-
2021. jan. 18. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!