Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a rendes normális lányok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok aki családot szeretne azt nézi,hogy a férfi milyen ember is valójában nem azt,hogy milyen drága az autója és mennyi a pénze? Lehet velem van a baj vagy én lakom nagyon rossz helyen de ha diplomás a lány akkor ha nincs diplomád már felejtős vagy ,a másik egy agresszív barommal van együtt aki többször megverte de még gyereket is szült neki és nem hagyja ott,vagy van a drogos volánbuszos pénze nincs céltalan üresfejű gyerekek nekik szintén van nőjük és még lehetne sorolni ! De azok az ismerőseim akik szerintem normálisak dolgoznak ,gyűjtenek autóra,házra stb hiába próbálkoznak ahogy én is semmi sikerük nincs!#ismerkedés #rendes lányok
2021. jan. 14. 19:19
1/27 anonim válasza:
Mindenhol vannak ilyen lányok, nincsen gyűjtőhelyük. Ha találkozol is egy ilyennel, az se garancia semmire, hiszen kell a kölcsönös (!) belső és külső vonzalom, valamint nem árt, ha vannak közös érdeklődéseitek és a hosszú távú tervek is nagyrészt azonosak.
2/27 anonim válasza:
Miért azokra koncentrálsz, akik nem kellenek? Akinek diplomás kell, akit vernek, azok neked ne kelljenek, ne foglalkozz velük. Azzal, hogy ők kapcsolatban vannak, nem vettek el tőled semmit.
3/27 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van a gond csak,hogy nem igazán találkoztam még ilyen lányokkal! Az ellenkezőjével sajnos túl sokszor!
2021. jan. 14. 19:25
4/27 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam ,hogy ők kellenek csak leírtam,hogy a környezetemben mit tapasztalok és nem akarom elhinni ,hogy minden lány ilyen lenne hülyeség is lenne kijelenteni!
2021. jan. 14. 19:27
5/27 anonim válasza:
Hát akkor tényleg fos helyen laksz. Mert én meg olyat nem ismerek, akit vernek. Vagy akinek számít a kocsi.
6/27 anonim válasza:
Neked is lehetne nőd ettől függetlenül, mert az sem igaz, hogy csak a gonosz semmirekellő pasasoknak van kízárólag nőjük. A rendes normálisoktól viszont írtóznak, haha :))
Térképezd fel nálad hol lehet a bibi. Miért koptatnak le a nők? Hidd el nem azért, mert rendes srác vagy. Ne áltasd magad...
7/27 A kérdező kommentje:
Ki áltatja magát? Mindenkiben van hiba és az elvárásaim sem a csillagos ég! Ezt sem mondtam,hogy csak a gonosz semmirekellőknek vannak nőjük !
2021. jan. 14. 19:33
9/27 anonim válasza:
A normális és rendes eléggé szubjektív.
10/27 anonim válasza:
Itt nálam! Egy kicsit összejöttünk, hogy jol érezzük magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!