Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért keresik mindenhol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért keresik mindenhol, mindenben, mindenkiben a hibát?

Figyelt kérdés
Azért mert addig sem a sajátjaik javitásával kell foglalkozni, vagy szimplán csak ilyen a nagy részük? 🤷🏻‍♂️👀
2021. jan. 13. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Maradjunk a Tindernél és a nőknél:

A Covid miatt ott ismerkedem, eddig mindig élőben jöttem össze az összes nőmmel, de most a korlátozások miatt nehezebb.

Amin konkrétan leakadtam, hogy online ismerkedésnél elég egyetlen rosszul megválasztott szó/mondat és ejtve vagyok.:D Az első pár alkalomnál csak pislogtam mint hal a szatyorban.:) Így még az első találkozóig sem jutottam el velük pedig egy hónap alatt volt vagy 6 matchem.

Ezeket a hibákat kaptam:

-bölcsész végzettséggel csóró vagyok (miután kiderült, hogy a csóró végzettségemből vettem lakást és autót már javítani akart szegényke)

-nem vagyok humoros

-humoros vagyok

-gáz, hogy fantasy könyveket olvasok

-gáz, hogy nem vagyok travel addict

-gáz, hogy későn raktam le a jogsim

...és még sorolhatnám. Arra már nem jutott lehetőség, hogy találkozzunk, mert alkalmatlan vagyok rá.:D Az pedig végképp kérdőjeles maradt, hogy vajon ők milyen hatással lennének rám?;)

2021. jan. 13. 21:41
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

"-humoros vagyok" - gondolom valami iszonyat "vicces" és "kreatív szöveggel nyitottál vagy csak menetközben sütötted el.

"-gáz, hogy nem vagyok travel addict"

Ha valaki aktív életet él, és utazna te meg otthon ülnél egész nap, vagy max a sarki 4-es 6-os sörözőig mennél le, akkor nem egymást keresitek.

"-gáz, hogy későn raktam le a jogsim" - ezt jó lenne kontextusba helyezni, mert nem tudom elképzelni, hogy erre bárki is rákérdezne pl, meg azt sem hogy ez bárkinek probléma lenne. "Hány évesen raktad le a jogsit? - 34, - hú, jó sokáig vártál vele, én 20 voltam" Max ezt látom magam előtt.

- "-bölcsész végzettséggel csóró vagyok" - ezt is max a 18 éves csöcskirakós, bepucsítás nikewokosztcshő lányokból nézem ki.

2021. jan. 13. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
Miert nem mondtad neki, h ha csoro vagy, akkor majd az ő kimagaslo penzebol travel addictoltok...az ilyen nem nő, hanem utszeli szemèt.
2021. jan. 13. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Mert aki szeret utazni, az útszéli szemét 😂😂 beteg állat
2021. jan. 14. 00:08
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem arra értette, hogy ha szeret a leányzó utazni attól útszéli szemét.

Hanem, hogy ha egyből az anyagiakat nézi a partnerében, hogy mennyit tud annyit villantani, és az ő kis "vágyait" nem tudja kielégíteni.

Nemhogy inkább félre tenne az ilyen, hogy önállóan is megtudja valósítani.

2021. jan. 14. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Hmmm... én azt hittem a tinder első sorban inkább szexpartner kereső!
2021. jan. 14. 04:17
 17/18 anonim ***** válasza:
10 ha te se emelkedsz ki mire fel várod el?
2021. jan. 14. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:
48%

11 vagyok. 12-nek némi értelmezési problémája van az olvasott szöveg után. 1 szóval sem írtam, hogy ilyen-olyan r..bancnak vagy k..vának tartom az engem kritizáló "komoly kapcsolatra" vágyó nőket.

Bár nem írtam le de én is szeretek kimozdulni, viszont van olyan, hogy arra vágyom, hogy dobjunk össze egy házi hambit és ne keljünk ki az ágyból egész nap, hanem filmezzünk.

A travel addictok az én szememben azok, akiknél előírás, hogy ne teljen el úgy egy hónap, hogy nem utazunk valahová.

2021. jan. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!