Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért keresik mindenhol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért keresik mindenhol, mindenben, mindenkiben a hibát?

Figyelt kérdés
Azért mert addig sem a sajátjaik javitásával kell foglalkozni, vagy szimplán csak ilyen a nagy részük? 🤷🏻‍♂️👀
2021. jan. 13. 19:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Ha az megnyugtatja akis feminin lelked, magammal kétszer olyan szigorú vagyok, mint a magadfajtákkal, de még azt sem tudjátok megugrani, ellenben én látványosan kellenék, szóval nem igazán értem, ki a fsznak képzelitek magatokat.
2021. jan. 13. 19:32
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Ma sem húzott senki jobbra Tinderen?
2021. jan. 13. 19:34
 3/18 Sunshinedoll ***** válasza:
66%
Mert bennünk nincs egyse :D
2021. jan. 13. 20:01
 4/18 A kérdező kommentje:

Egy egyszerű kérdést miért kell feltételezett, személyeskedő hangvételű válaszokkal illetni?

Szép bizonyitvány rólatok.

2021. jan. 13. 20:04
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Pont azért, amiért te provokatív, általánosító kérdéseket teszel fel.
2021. jan. 13. 20:06
 6/18 A kérdező kommentje:
Puszika
2021. jan. 13. 20:11
 7/18 anonim ***** válasza:
58%

Gondolkodj a következő, a "Nők miért olyan szemetek, hogy csak jóképű pasit akarnak, és miért gáz, hogy én csúnya létemre szép nőt akarok?" kérdéseden.

Puszi

2021. jan. 13. 20:13
 8/18 A kérdező kommentje:
Az nem az enyém
2021. jan. 13. 20:18
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

Azért mert addig sem a sajátjaik javitásával kell foglalkozni,

Mert a nők pontosan tudják, hogy mivel puncijuk van, így akármennyi hibájuk is van, akkor is lesz csomó pasi aki meg akarja dugni őket és akkor is lesz pár normális vonzó pasi, aki kapcsoaltot akar tőlük. Ergo teljesen felesleges javítaniuk magukon, ha így is van kérőjük, lehet így nem 100, csak 30, de abban is vígan tudnak válogatni. És ezek még rondább nőknél is élnek, hogy azok is bőven tudnak válogatni. Még egy férfi, ha a 10 hibájából 8 at kijavít, de egy kettő még mindig hibádzik (bűncselekmény ha nem jóképú és nem keres jól, nem családfenntartó), akkor is láthatatlan lesz a nők 99%-nál. Ez az igazi igazság.

2021. jan. 13. 20:25
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Én csak egy emberrel vagyok szigorú, az pedig a párom. És azért, mert nem szeretnék egy tingli tangli férfit társnak, hanem, hogy hasonló kvalitásokkal rendelkezzen mint én.

A többiekkel elnéző tudok lenni, de aki a párom az igenis emelkedjen ki emberileg a tömegből.

2021. jan. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!