Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért keresik mindenhol, mindenben, mindenkiben a hibát?
Egy egyszerű kérdést miért kell feltételezett, személyeskedő hangvételű válaszokkal illetni?
Szép bizonyitvány rólatok.
Gondolkodj a következő, a "Nők miért olyan szemetek, hogy csak jóképű pasit akarnak, és miért gáz, hogy én csúnya létemre szép nőt akarok?" kérdéseden.
Puszi
Azért mert addig sem a sajátjaik javitásával kell foglalkozni,
Mert a nők pontosan tudják, hogy mivel puncijuk van, így akármennyi hibájuk is van, akkor is lesz csomó pasi aki meg akarja dugni őket és akkor is lesz pár normális vonzó pasi, aki kapcsoaltot akar tőlük. Ergo teljesen felesleges javítaniuk magukon, ha így is van kérőjük, lehet így nem 100, csak 30, de abban is vígan tudnak válogatni. És ezek még rondább nőknél is élnek, hogy azok is bőven tudnak válogatni. Még egy férfi, ha a 10 hibájából 8 at kijavít, de egy kettő még mindig hibádzik (bűncselekmény ha nem jóképú és nem keres jól, nem családfenntartó), akkor is láthatatlan lesz a nők 99%-nál. Ez az igazi igazság.
Én csak egy emberrel vagyok szigorú, az pedig a párom. És azért, mert nem szeretnék egy tingli tangli férfit társnak, hanem, hogy hasonló kvalitásokkal rendelkezzen mint én.
A többiekkel elnéző tudok lenni, de aki a párom az igenis emelkedjen ki emberileg a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!