Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a "kűzdj meg értem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "kűzdj meg értem" hozzáállás a nők részéről?

Figyelt kérdés
Talán csak nekem van ilyenekhez szerencsém de eddig majdnem az összes nő akivel találkozgattam csak várta a sűlt galambot. Én értem, hogy férfiként én kell kezdeményezzek de azért néha egy lépés a nők részéről is jól jönne...visszaigazolásként. Amikor pedig megunom a teperést és abbahagyom akkor azt vágják a fejemhez, hogy nem vagyok férfi mert nem kűzdök meg értük. De mégis miért kellene kűzdenem? Nem adtak egy szál okot sem rá. Azzal, hogy válaszolnak ha keresem vagy eljönnek egy randira még nem győznek meg, hogy ők kellenek nekem.
2021. jan. 11. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
10# Nem sokan akarnak tőled kapcsolatot a te akaratod ellenére, akik mégis azok érdekemberek akik kihasználnának. Itt van a kutya elásva...
2021. jan. 11. 22:05
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Az én tapasztalatom az, hogy amikor egy férfi érdekelt az érdeklődés kölcsönös volt. Én is sütöttem neki ürügyből palacsintát, hogy láthassam. Arrafele mentem haza, hátha találkozzunk. Amikor alkalom adódott, egyből őt hívtam el programra és sosem mondtam nem-et a randikra amikre elhívtak.

Oda-vissza ment a labda adogatás, és élveztem minden percét.

2021. jan. 11. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Ez akkor szokott lenni, ha nekik nem sürgős párba állni, a másik félnek meg látványosan igen.

Az ilyen nőket a görcsös férfiak termelik ki.

2021. jan. 11. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

Lehet le leszek pontozva, de értem küzdeni kell, de csak azért, mert eddig negatív tapasztalataim voltak.

Rengetegszer kezdeményeztem pasiknál, illetve a kapcsolataimban is nagyon odaadó voltam. Ennek eddig egytől egyig az lett az eredménye, hogy pofára estem. Megcsaltak, vagy elutasítottak. Amint rideg lettem, meg akiért küzdeni kell, rögtön tepertek értem a palik, meg megbecsültek a kapcsolatokban is.

Nyilván, nem általánosítok, én a saját tapasztalatom mondtam el, hogy értem ezért kell küzdeni. Illetve, mert sok a gyönyörű lány, és kicsit úgy érzem olyan lett ez, mint a húspiac, én pedig nem akarok egy sima portéka lenni.

De nyilván nem azt várom el, hogy a pasi vért izzadva sárkányok fejét vágja le értem.

2021. jan. 11. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
78%

Ez bizonyos nőkre jellemző, ezzel akarják emelni az ázsiójukat a többiek szemében, hogy tudják irányítani a férfiakat. Van akinél működik és van akinél csak szeretné hogy működjön.

A játszmázás sok nőnél alap, hogy ő mondja majd meg mikor lesz randi és majd ő tesz szívességet azzal hogy ha lesz szex. Nekem is volt ilyen szerelmem, annyira bele voltam zúgva 18 évesen hogy a csillagokat lehoztam volna az égről miatta. Majd fél évig jártunk együtt, akárhányszor bepróbálkoztam leállított, kb arra voltam jó hogy furikázzam és ne unatkozzon. Fél év után annyira elkeseredtem hogy majdnem megcsaltam, de nem tettem. Nem tudom hogyan de ez a dolog a tudomására jutott és ki akart dobni, ránéztem és rájöttem hogy mekkora barom vagyok, ott hagytam. Következő nap találkozni akart, nyomult mint az állat a farkam az eget verdeste. Belesúgta a fülembe hogy kíván és vigyem haza, elbúcsúztam véglegesen. Akkor nem volt világos hogy szándékosan húzott engem, nem hallgattam a barátaimra. Fél év nem sok, ha ennyivel megúsztam volna a dolgot nem is lennék rá mérges, de utána még vagy 1 év volt mire őszintén tudtam hinni egy lánynak, mindenkiben csak a hibát kerestem, ha valami nem stimmelt, azonnal szakítottam és léptem tovább.

Azt hittem hogy csak velem szemben viselkedett így ez a lány, de mind mai napig ezt csinálja a férfiakkal és hagyják neki.

2021. jan. 12. 01:08
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Te küzdesz érte sokáig aztán telnek a hónapok, majd megjelenik egy jóképű faszi és te mész a levesbe, a jóképű faszival meg 2. randin lefekszik.
2021. jan. 12. 11:07
 17/19 anonim ***** válasza:

A 10 es az élő példa,amikor azt irja:"Ő akar kapcsolatot,én jol elvagyok"

Nos ,ha ilyennel találkozol,akkor vedd a kalapd,és állj tovább.Egy kapcsolat két ember akaratától függ,és úgy is jön létre normális esetben,nem pedig kegy az egyik részéről,és hetpróba a másik oldalról.

Az ilyen viszony általában sehova se jut.

Az udvarlás,a bókolás,és egy őszinte igyekezet,kitartás bizonyos határokon belül,ezt jelenti a küzdés,és nem azt,hogy egy arénában, egy pankracióban kell résztvenned,ahol majd a félholtra sanyargatott győztes viszi el a díjat.

2021. jan. 12. 16:28
 18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos én is tapasztaltam meg, hogy a nőnek csak figyelem kellett. Épp nem volt senkije és jól esett, hogy én "szórakoztatom".
2021. jan. 12. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Infantilis és nárcisztikus egyszerre a csaj.
2024. ápr. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!