Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a "kűzdj meg értem"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a "kűzdj meg értem" hozzáállás a nők részéről?

Figyelt kérdés
Talán csak nekem van ilyenekhez szerencsém de eddig majdnem az összes nő akivel találkozgattam csak várta a sűlt galambot. Én értem, hogy férfiként én kell kezdeményezzek de azért néha egy lépés a nők részéről is jól jönne...visszaigazolásként. Amikor pedig megunom a teperést és abbahagyom akkor azt vágják a fejemhez, hogy nem vagyok férfi mert nem kűzdök meg értük. De mégis miért kellene kűzdenem? Nem adtak egy szál okot sem rá. Azzal, hogy válaszolnak ha keresem vagy eljönnek egy randira még nem győznek meg, hogy ők kellenek nekem.
2021. jan. 11. 21:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%
Bár létezne olyan nő akiért érdemes küzdeni. Dehát mivel ők nem képesek értem, én sem vagyok képes értük sajnos
2021. jan. 11. 21:14
 2/19 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem azért van, hogy bizonyítsd, hogy ő kell neked. Mivel itteni vallomások szerint sok férfinek elég, hogy pina legyen, ha harcolsz érte, akkor ő kell. (Persze nincs biztosíték.)
2021. jan. 11. 21:18
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Lány vagyok, én se értem ezt az egészet. Nekem a legjobb barátnőm jön állandóan ezzel, de én se értem, mindig mondig mondom neki, hogy nem az őskorban vagyunk, mégis mit kéne küzdeni... Vagy legalábbis miért csak a fiúnak? Mért nem lehet nagyjából ugyanolyan arányban? Az meg már nem küzdés... de szerintem is hülyeség.
2021. jan. 11. 21:21
 4/19 A kérdező kommentje:

Én kűzdenék ha lenne miért. Már jártam meg, hogy "harcoltam" érte és utána derült ki amikor elengedte kicsit magát, hogy nem is az a lány akiért én tepertem. Utána meg jöhetett a szakítás és kezdhettem mindent előlről. Most kicsit kezdem unni.

A #2-es válaszolóval nem értek egyet. Igenis van igény a rendes, kultúrált lányokra de nem jút mindenkinek...sajnos néha be kell érni azzal ami van.

2021. jan. 11. 21:29
 5/19 anonim ***** válasza:
78%
Küzdeni kell bizony, mert nagy a konkurencia a szép nőknél. Amelyik hím a legtöbbet teszi érte, ajándékok, randik, segítségnyújtás, érdeklődés, pénz, kedvesség, azt választja a hölgy. Ez már csak ilyen.
2021. jan. 11. 21:32
 6/19 anonim ***** válasza:
46%

Kereslet/kínálat. Alap gazdaságtan megvan? Esetleg 8 általános?

Nyilván azért, mert túlkínálat van férfiakból és megtehetik a nők hogy válogassanak. Épp ezért megtehetik azt is, hogy nyíltan vagy burkoltan megversenyeztessék a férfiakat.

2021. jan. 11. 21:38
 7/19 anonim ***** válasza:
13%
Elengedte kicsit magát?
2021. jan. 11. 21:38
 8/19 A kérdező kommentje:

Az érdeklődés, segítségnyújtás és a kedvesség az elején rendben is van. Nincsenek anyagi gondjaim de egy "idegen" lányra én nem költök...max egy szimbólikus ajándék. Nem értékelem az anyagiasságot.

Alap gazdaságtan? Tudtad, hogy a legnagyobb cégek is hatalmas pénzeket költenek a marketingre? Nem csak várják a klienseket mint a sűlt galambot. Állandóan meg akarnak győzni, hogy ők a legjobbak...na ezt hiányolom a nőknél is. Ha randizni mennél egy cég ügynökével akkor meggyőzne, hogy neked az a termék kell és te kűzdessz, hogy összekapard a pénzt csak, hogy megvehesd. Ezt várom el egy nőtöl is...mutassa meg, hogy van értelme kűzdeni érte. Mno de nem is tudom miért válaszolok a lekezelő hozzászólásodra.

Elengedte magát...azaz megmutatta, hogy milyen is ő valójában. Az elején még jól megjátszotta magát majd a végén levette az álarcot.

2021. jan. 11. 21:57
 9/19 anonim ***** válasza:
70%
Még mindig nem tudom, ez mit jelent.
2021. jan. 11. 21:59
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Azért kell küzdeni értem, mert szeretem az életem úgy, ahogy van és nem szívesen fogadom a betolakodókat. Ő akar kapcsolatot, rajta van a bizonyítás terhe. Én jól elvagyok egyedül.
2021. jan. 11. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!