Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a "kűzdj meg értem" hozzáállás a nők részéről?
Én kűzdenék ha lenne miért. Már jártam meg, hogy "harcoltam" érte és utána derült ki amikor elengedte kicsit magát, hogy nem is az a lány akiért én tepertem. Utána meg jöhetett a szakítás és kezdhettem mindent előlről. Most kicsit kezdem unni.
A #2-es válaszolóval nem értek egyet. Igenis van igény a rendes, kultúrált lányokra de nem jút mindenkinek...sajnos néha be kell érni azzal ami van.
Kereslet/kínálat. Alap gazdaságtan megvan? Esetleg 8 általános?
Nyilván azért, mert túlkínálat van férfiakból és megtehetik a nők hogy válogassanak. Épp ezért megtehetik azt is, hogy nyíltan vagy burkoltan megversenyeztessék a férfiakat.
Az érdeklődés, segítségnyújtás és a kedvesség az elején rendben is van. Nincsenek anyagi gondjaim de egy "idegen" lányra én nem költök...max egy szimbólikus ajándék. Nem értékelem az anyagiasságot.
Alap gazdaságtan? Tudtad, hogy a legnagyobb cégek is hatalmas pénzeket költenek a marketingre? Nem csak várják a klienseket mint a sűlt galambot. Állandóan meg akarnak győzni, hogy ők a legjobbak...na ezt hiányolom a nőknél is. Ha randizni mennél egy cég ügynökével akkor meggyőzne, hogy neked az a termék kell és te kűzdessz, hogy összekapard a pénzt csak, hogy megvehesd. Ezt várom el egy nőtöl is...mutassa meg, hogy van értelme kűzdeni érte. Mno de nem is tudom miért válaszolok a lekezelő hozzászólásodra.
Elengedte magát...azaz megmutatta, hogy milyen is ő valójában. Az elején még jól megjátszotta magát majd a végén levette az álarcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!