Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újságíróként könnyű csajozni?
#12 Valóban, ez rossz hasonlat volt. Ráadásul nehéz értelmesen összehasonlítani az online újságokat és a tv csatornákat, mivel jóval kevesebb kizárólag hírekkel kapcsolatos csatorna van. De a hvg-n ugyanúgy vannak nem hírekkel foglalkozó cikkek is.
Csak egy gyors példa:
Mi a legszembetűnőbb cikk:
[link] kultura/20210111_2021_filmek_filmipar_bemutatok_premierek
Hogy mi lesz a TV-ben. Ez vajon hír? Lehet hogy bizonyos szempontból az, de inkább kulturális ajánló.
Az arányokat nézd meg. És a hír definícióját. A kérdéshez nem tudsz hozzászólni? Mert engem mondjuk kevéssé érdekel, mit olvasol :)
Semmit nem tudsz a sajtóról, konkrétan.
#14 Ok. Szerinted ki tudna válaszolni a kérdésre? Aki próbált újságíróként, és nem újságíróként is csajozni. Ezt hogy lehet mérni? Hogy milyen arányban csajozott be valaki azelőtt és azután hogy újságíró lett? Vagy hogy milyen arányban csajozott be akkor ha elmondta hogy újságíró és akkor ha eltitkolta? Vagy mennyire lehet sajtóigazolvánnyal csajozni?
Éppen annyit tudok a sajtóról, amennyit szeretnék. Olvasó vagyok. Te nyilván többet tudsz róla. Amennyiben a kérdésed nem újságírókhoz szól kizárólag hanem inkább a célközönséghez, akkor gondolom az a kérdés, hogy mennyire dobunk hátast ha valaki újságíról. Hogy boldog legyél, erre válaszolok. Amennyiben ilyen telex/index/24.hu/444-nél újságíró, na akkor semennyire. Tehát ha nem csak újságírókat kérdezel, akkor qrvára számít hogy mit olvasnak.
A nőket akartam megkérdezni arról, mennyire jönnek be nekik ezek az újságírók. Erre te jól leégetted magad, hogy mit sem tudsz a sajttóról, pedig előtte nagy mellénnyel osztottad az észt. Csak azok a fránya tények ne lennének :D Nem én vizsgáztattalak, te merészkedtél olyan területre, amiről halvány lila fogalmad nincsen, hiszen nem is olvasod ezeket a lapokat :D
A válaszodból azt hámoztam ki, hogy nem előny. Ez 2 szó lett volna és még csak fel sem sülsz :)
Az nem személyeskedés, hogy megállapítottam, hogy hasra estél ott, ahová nem is kellett volna merészkedned. Én nem kértem senkitől sem sajtókritikát és műfaj-, illetve sajtóismeretre vonatkozó kérdéseket sem tettem fel. Te mentél be ebbe az utcába pofára esni. Hát ha erről megvan a véleményem, az szerintem természetes 😂 És hogy még egy kis hisztit is levágsz, az hab a tortán 😂 Mondhatni beismerés.
Leírtam mi hámozható ki a soraidból, ahhoz nem tudtál hozzátenni. De azt hiszem aki így áll a sajtóhoz, az biztosan nem is kellene újságírónak. Ahogyan egy állatvédő sem szívleli a jegesmedve-vadászokat. Szép estét és szerintem ne félj, hogy kellenél egy újságírónak, nyugodtan alhatsz 😂
Képzeld, közhelyekkel tele a padlás. Ezek nem azért vezetők, mert sokan olvassák őket. Ki tárta fel a letelepedési kötvény mutyit az ELIOS-ügyet, a lélegeztetőgép-mutyit? Tiborcz ügyeit vagy akár az előző vezetés alatt a szocik MVM-es mesterkedéseit vagy éppen a Gyurcsány-féle Sukoró-ügyet? Kik dokumentálták a 2006-os rendőri túlkapásokat? Nem szeretnék ebbe belemenni, mert láthatóan abszolút outsider vagy. Gondolom fogalmad sincsen hol születnek az oknyomozó anyagok. Talán azt sem tudod, eszik-e vagy isszák ezeket.
Nem a Nyugati Fényt írtam vagy a Blikket, esetleg az Origót. Mindegy, menj máshová trollkodni.
A kérdés még mindig adott. Másoknak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!