Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy olyan könnyű ismerkedni?

Figyelt kérdés

En rengeteg dolgot csinalok, van hobbim, egyetemre jarok, sokat buliztam ismerkedtem mindenfele emberrel, es ami talan fontos, hogy nem voltam megoszto ember

Ram megse talalt a szerelem, nem volt meg komoly kapcsolatom pedig 20 vagyok!

Varok de mar egyre elkeseredettebb vagyok

Lanykarra jarok ami megneheziti a dolgot de vannak fiu barataim is...mindig azt mondjak sokan “menj sokfele helyre es majd beledbotlik a szerelem”

En utaztam, sportolok,onkenteskedek es tanulok egyetemen...nem tortenik semmi

Alapjaban veve szeretnek az emberek, kozkedveltebb is voltam, de a segitokeszsegem miatt, meg szeretheto a szemelyisegem

Nem tartom csunyanak se magam, sokan udvarolnak

Megis en miert nem erdemlek meg egy parkapcsolatot?

Olyan mintha egy labirintusban lennek ahol egyhelyben allok, evek ota...:(

Alázattal kezelem a dolgokat de egyre inkabb faj, hogy en miert nem erdemlem meg...volt hogy nem kerestem, ha kerestem akkor se hozzam illok jottek, most pedig nagy ürességet érzek màr hogy mennyi mindenből kimaradtam..

2020. okt. 3. 23:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

"sokan udvarolnak"

Itt álljunk meg egy pillanatra. Azt írod, hogy sokan udvarolnak, ami bár nem tudom nálad mit jelent, de az egyértelmű, hogy van érdeklődés. Mi a helyzet ezekkel az udvarlókkal?

21/L

2020. okt. 3. 23:28
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Én 28 éves férfi vagyok és még soha nem volt barátnőm. Képzelheted, hogy nekem milyen szar lehet. A te ügyed semmi ehhez képest.
2020. okt. 3. 23:29
 3/18 A kérdező kommentje:
Udvarolnak, de nekem nem tetszenek, nem tudnám magam elképzelni velük egy pàrkapcsolatban. Sokukat megismertem, de nem ők azok akiket keresek
2020. okt. 3. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

3.-ra.

Na és ki/mi kéne? Rájengoszling a fehér BMW-n?

2020. okt. 3. 23:46
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

Tipukus egy tucat lehetőség de neked egyik se jó és egyik se kell.

Aztán ha még is és nem tetszik majd szenvedsz magadban hogy milyen rosszak/szemetek is a férfiak h téged nem érdemelnek meg.

És aztán macskás öreglány leszel... ne szenvedj már ennyire. Más annak örülne ha legalább 1 ember foglalkozna vele de még annyi sincs, te meg itt sírsz h nem jön a tökéletes és az igazi főnyeremény házhoz 20évesen. Szálj le a földre, emberek ezrei vannak ténylegesen sokkal roszabb helyzetben kinézet betegség vagy egyebek miatt és még se csinálnak ekkora cirkuszt belőle mint te. Fogalmad sincs mi a szenvedés, a magács vagy a fájdalom....

2020. okt. 3. 23:55
 6/18 anonim ***** válasza:
67%

Összeválogatom a legfrappánsabbakat

Megis en miert nem erdemlek meg egy parkapcsolatot?

sokan udvarolnak

Ram megse talalt a szerelem

Varok de mar egyre elkeseredettebb vagyok

nem volt meg komoly kapcsolatom pedig 20 vagyok!

Alázattal kezelem a dolgokat

szeretnek az emberek, kozkedveltebb is voltam, de a segitokeszsegem miatt, meg szeretheto a szemelyisegem

Nem tartom csunyanak se magam, sokan udvarolnak

Összegezve. Itt vagy te szép lány, aki komoly kapcsolatról ábrándozik, ami nem volt(Gondolom szűz már nem vagy, ami elég nagy alázatra vall, ha csak nem is valaki komolyabbal vesztetted el), de gondolom 1-1 este ha úgy alakul hát úgy alakul. Udvarolnak, de senki nem üti meg a szintet. Az pedig, hogy te ALÁZATOS, szerethető, közkedvelt, kedves és még szép is vagy sőt sportolsz és egyetemre jársz mind mind az alázat és a szerénységé, bár ezt elfelejtetted leírni.

2020. okt. 4. 00:14
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják, mert a többi lánynak, csakúgy mint neked sokan udvarolnak.

Csak a többi lány abból a sokból ki tud választani egyet.

2020. okt. 4. 00:28
 8/18 anonim ***** válasza:
58%
Tuti hogy troll.
2020. okt. 4. 02:09
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

"sokan udvarolnak"

Ezért mondják. Valahol jogosan.

De legyél csak olyan randa nő, mint én. Nemhogy sokan, senki nem fog udvarolni! Na, akkor aztán tényleg nehéz lesz.

2020. okt. 4. 02:35
 10/18 anonim ***** válasza:
28%
9: Miért vagy ronda? Nő nemigen tud ronda lenni. Pl. ha elhízott vagy, lefogysz és meg is van oldva.
2020. okt. 4. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!