Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják hogy olyan könnyű ismerkedni?

Figyelt kérdés

En rengeteg dolgot csinalok, van hobbim, egyetemre jarok, sokat buliztam ismerkedtem mindenfele emberrel, es ami talan fontos, hogy nem voltam megoszto ember

Ram megse talalt a szerelem, nem volt meg komoly kapcsolatom pedig 20 vagyok!

Varok de mar egyre elkeseredettebb vagyok

Lanykarra jarok ami megneheziti a dolgot de vannak fiu barataim is...mindig azt mondjak sokan “menj sokfele helyre es majd beledbotlik a szerelem”

En utaztam, sportolok,onkenteskedek es tanulok egyetemen...nem tortenik semmi

Alapjaban veve szeretnek az emberek, kozkedveltebb is voltam, de a segitokeszsegem miatt, meg szeretheto a szemelyisegem

Nem tartom csunyanak se magam, sokan udvarolnak

Megis en miert nem erdemlek meg egy parkapcsolatot?

Olyan mintha egy labirintusban lennek ahol egyhelyben allok, evek ota...:(

Alázattal kezelem a dolgokat de egyre inkabb faj, hogy en miert nem erdemlem meg...volt hogy nem kerestem, ha kerestem akkor se hozzam illok jottek, most pedig nagy ürességet érzek màr hogy mennyi mindenből kimaradtam..

2020. okt. 3. 23:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

mások nyilván azért mondják, hogy könnyű, mert nekik könnyen ment és sikerrel jártak, ezért ők a saját és környezetük tapasztalatai alapján erre általánosítanak. ettől még nem mindenkire egyformán igaz.

nem nagyon van jobb megoldás, mint sok és sok féle emberrel megismerkedni, lehetőleg több időt is tölteni velük, nem csak egy első randin eldönteni, hogy semmi nem lesz. az első látásra szerelem népszerű filmes/irodalmi fordulat, ami létezhet is, de van amikor hosszabb idő kell a vonzalom kialakulásához. koedukált iskolában, munkahelyen, baráti társaságban, buliban, sportegyesületben, egyházi vagy egyéb közösségben több időt együtt töltve, közös élményeket gyűjtve könnyebben kialakulnak mélyebb érzések.

na meg van egy csomó (kevésbé tökös) fiú, aki nem mer udvarolni, ezért vagy észre sem veszed, hogy érdekelnéd őket és el sem gondolkodsz rajta, hogy akár működhet is, vagy az esetlen közeledésük miatt örökre barát zónában ragadnak, mert ki sem merik mutatni az érdeklődésüket.

ez egy elég jó előadás a szerelem pszichológiájáról, talán segít egy kicsit:

[link]

2020. okt. 4. 08:26
 12/18 A kérdező kommentje:

Koszonom utolso!

Tobbiektol kerdeznem: eloszor is ha bmw-s felszines idiota kellene, azt mar reg talaltam volna ...

A masik, hogy mivel lennek tobb azzal ha a sok udvarlo kozul osszejonnek olyannal akit nem is szeretek?

Ez nem bekepzeltseg kerdese, hogy nem szeretnel mas embert feleslegesen kihasznalni. Van mikor nem tudod magad vele elkepzelni, hianyoznak dolgot. Ettol meg lehet valaki nagyszeru ember csak nem az en paromnak tudnam elkepzelni.

Nekem egy kapcsolat tobbrol szol minthogy felszinesen osszejojjek valakivel csak azert hogy legyen

2020. okt. 4. 08:34
 13/18 anonim ***** válasza:
10: Tévedés. A pálcikatest is tud ronda lenni. Az arc pedig súlytól függetlenül is lehet az. És nem, nem megoldás a zabálás, sem pedig a 24/7 profi, arcot újrarajzoló makeupban aszalódás.
2020. okt. 4. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:
13: Én csak kérdeztem, hogy ő miért látja rondának magát. Sokszor tényleg csak 20kg plusz a hiba és bombanő lehetne.
2020. okt. 4. 08:57
 15/18 anonim ***** válasza:
14: Én vagyok a 9-es, a 13-ast is én írtam. 10-15 kg mínuszban vagyok. Igazi anorexiás alkat, 0 mell, 0 fenék, 0 comb. De hiába is jönne rám az a 10-15 kg, az ocsmány fejemen az sem segítene. Azon semmi.
2020. okt. 4. 09:25
 16/18 anonim ***** válasza:
15: Edzésekkel és kajálással a súlyod javítható (ha nincs hormonális probléma a háttérben), az arc pedig relatív. Egyébként ismertem csajt aki 90 kilóról 50-re fogyott, és az arcot is megváltoztatja a súly változása. 60kg körül volt a legszebb az arca szerintem.
2020. okt. 4. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:

#15 a szépség relatív. korszakonként változik az általános szépségideál is, meg egyénenként eltér, hogy kinek mi jön be. 8 milliárd, de még 10 millió ember között is nagyon sok féle ízlésű van.

én pl. eleve jobban kedvelem a vékony lányokat és nekem is tetszett már furcssább arcú (nem igazán szép) csaj, de mivel valami megfogott benne LÁTVÁNYRA IS, egyáltalán nem zavart, hogy nem szép. csúnyának emiatt nem láttam, ezért nem is mondok ilyet. mások szerint, vagy épp szerinte is lehet!hogy az volt. ha meg még a belsőben is megfog valami, az pláne jó.

másrészt én kifejezetten nem szeretem a sminket, divatot, ilyesmiket mert a többség túlzásba viszi, még azok is, akiknek szükségük se volna rá. mértékkel, okosan és korrekcióra használva viszont elég jó eredményt lehet elérni a hibák javításában, hogy az előnyeid hangsúlyosabbak legyenek a hátrányaidnál. egy jó frizurával, esetleg egy kis sminkkel nagyon komoly változást lehet elérni az összhatásban.

a legfontosabb viszont, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. amin nem tudsz változtatni, azon nem tudsz, így kár is ezen aggódni, mert csak megkeseríti az életed, mérgezi a kapcsolataidat és akkor már a keserűség miatt nem fogsz szeretni.

az értékeid, vidámságod, optimizmusod, lelkesedésed, kedvességed miatt viszont fognak szeretni, ha te is szereted magad, az ragadós (ahogy az is ha nem szereted magad). tanuld meg jól érezni magad a bőrödben és ez a jó érzés, meg a vele járó magabiztosság vonzóvá fog tenni. nem mindenki számára, de nem is kell mindenkinek vonzódnia.

a fenéken, combon edzéssel lehet változtatni. a megfelelő táplálkozással, pláne megfelelő sport gyakorlatokkal lehet tömeget növelni is. nem ész nélkül kell kajálni, hanem tudatosan és célirányosan - csak mivel az elhízottak országában/világában ez ritkább probléma, mint a fogyás, ezért a legtöbb edző és “szakirodalom” ennek a kezelésére nincs/kevésbé van felkeszülve. keress olyan edzőt, táplálkozási szakértőt, aki nem fogyásra koncentrál, hanem vékonyak erősítésére.

2020. okt. 4. 09:54
 18/18 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló királyvagy 😂 hatalmas formák vannak a gyakorin ez tetszik
2023. aug. 21. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!