Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha képtelen vagyok lemondani egy olyan elvárásomról, amit én már nem tudok teljesíteni, akkor garantáltan egyedül maradok?
Kérdező: az, hogy ilyenre vágysz, valamiféle komplexusok miatt van, vagy azért mert összehasonlítgatásoktól félsz.
Mindegy is teljesen, a szakember felkeresése viszont (ha jót akarsz magadnak) az viszont erősen ajánlott.
tudom, hogy rájuk gondolnak, összehasonlítgatják:
Velem elofordult, de nem rossz ertelemben.
Olyasnikre gondolj, hogy "jaaaaa b...meg, ezt igy is lehet? Mennyivel jobb vagy stb"
Nem értem miért fontos neked, hogy az első legyél neki.
Én komolyan mondom, kis túlzással azért, de annak is örülnék, ha egyáltalán akárkinek tetszenék. Komolyan.
Pont lesz@rnám, hogy a lány nem szűz. Csak szeressen.
20F
Ezzel a logikával gondolkodva a legtöbb 16-25 éves lány soha egyik társát sem szerette, max a gyerekkori szerelmét. Én teljesen megértem, ha valaki frusztrált, én is az vagyok, de azért ez már szerintem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!