Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha képtelen vagyok lemondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha képtelen vagyok lemondani egy olyan elvárásomról, amit én már nem tudok teljesíteni, akkor garantáltan egyedül maradok?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 00:10
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
24%

Az, hogy szűz lánnyal szexelhessél szerintem annyira nem nehéz, csak utaznod kell érte, nem feltétlenül Thaiföldre, mint az előző írta.

De amit elvárnál, hogy te legyél a felejthetetlen ex az életében az nem feltétlenül függ össze a szüzességelvétellel. Főleg manapság, amikor a mai lányok közül sokan már 14 évesen elvesztik olyannal, akivel járnak aztán 2 hétig.

Sok férfi szeretne felejthetetlen álompasi lenni a nő szemében, főleg azok, akik komoly kapcsolatot szeretnének és általában a legtöbbnek nem jön össze.

2021. jan. 11. 06:07
 32/46 anonim ***** válasza:
97%
Talalhatsz valószínűleg a te korosztalyodban is, de azt szerintem te se akarnád majd megdugni. :D
2021. jan. 11. 07:11
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
látszik, hogy neked tényleg lelki problémád van és egy csajtól várod, hogy megoldja. Ki akar ilyen keresztet magára venni? Semmitől sem lesz jobb, ha első leszel egy csaj életében és majd azt mondja rólad a barinőnek, hogy "szar volt az ágyban, meg iylen oylan hülyeségei vannak, amiket utálok benne". Na az jobb, ettől megjön az önbizalmad vagy mi?
2021. jan. 11. 09:21
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
te inkább arra vágysz hogy szeressen és tiszteljen egy nő és odáig legyen érted. De ehhez nem kell az első pasinak lenned, hanem jobbnak kell lenned mint az előző pasijai, akikkel okkal szakított. Ha pedig nem dolgozol magadon, külső-belső, mégis hogy lennél jobb? egy szűznek sem leszel jó pasi.
2021. jan. 11. 09:22
 35/46 A kérdező kommentje:
Senkinél nem vagyok jobb, de elsőnek lehetek jó.
2021. jan. 11. 09:27
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Akartam mondani, hogy hívjon valaki szakembert, de ez már pap lesz! :D

Drága, amíg magaddal nem vagy rendben, a világ sem lesz körülötted. Itt nem az az igazi gond, hogy ki első meg ki nem. Elárulom, hogy nekem nőként az első fejben annyira nem maradt meg, hogy már nem is emlékszem rá. Ja, és volt azóta jobb is százszor.

Aztán szerinted akivel lennél ott nem ütne be, hogy mással is kipróbálja? És hopp, ha ez volt minden erényed, hogy tudtad hová dugd már repül is világgá.

Szóval itt nem ez az igazi gond. Hanem, hogy nem akarsz fejlődni, pedig fel kéne nőnöd a feladathoz. Tudod, önbizalom, stb, stb..

2021. jan. 11. 09:33
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

#35:

Tévedsz, te elsőre is xar leszel, és legfeljebb elrettentő példának leszel jó.

2021. jan. 11. 09:38
 38/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok objektíven szar. Relatívan vagyok szar a tökéletes testű hatdiplomás, nyolcnyelvvizsgás doktor nobeldíjas olimpikon fizikus programozó bankár politikus súlyemelő ügyvéd pasihozképest.
2021. jan. 11. 09:51
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha te ilyen kaliberű csajokra hajtasz...
2021. jan. 11. 09:52
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Kb. a nők 5%-ának van ilyen Mr. Tökély exe.

Azt mondod, nem vagy szexista. Pedig de. Iszonyat rossz véleménnyel vagy a nőkről, ösztönlényeknek, befolyásolhatónak, butának tartod őket. Attól, hogy nem mondod ki, meg amúgy szívesen bemennél a bugyijukba, még simán lehetsz szexista.

2021. jan. 11. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!