Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül leszek ha nem tudok, meg nem is merek lányokat megszólítani?
Barátaim sincsenek, munkán kívül nem is nagyon megyek emberek közé.
Nem hiszem azt hogy egyszer lesz részem szeretni egy lányt.
22 évesen lett először (mondjuk azóta is utoljára :D) csajom, úgy hogy előtte még egy nyamvadt randim sem volt, soha nem csókolóztam senkivel, és senkit nem szólítottam le, senkivel nem "ismerkedtem".
Szóval nem lehetetlen, csak szerencse kell hozzá és jókor kell lenni jó helyen.
Igen.Mégis milyen választ vártál?40 éves vagyok,sosem jártam szórakozni,sose volt bátorságom ismerkedni,soha nem voltak barátaim.A munkám(amit utálok) tölti ki az "életemet",ha lehet ezt így nevezni.
(Mielőtt megkérdeznéd,nem vagyok szűz,prostizni rendszeresen szoktam.)
Nem tudom,hogyan kellene egy nőt megszólítani,nincs is hozzá merszem,és legyünk őszinték,már nem is érdekel.
Nekem lejárt a szavatosságom.
7-es vagyok.Azért,mert egy üzleti kapcsolatot nem lehet elrontani.Felhívom,lebeszéljük a dolgokat,kész.Ha egy átlagos nőnél azzal kezdeném,hogy "Láttam a hirdetésedet,érdekelne a dolog",szerinted,hogy reagálna? :)
A prostikat nem érdeklem se mint ember,se mint férfi.Tiszta vagyok,udvarias,nem szoktam alkudozni,ennél többet nem várnak.
9-es: mit akarsz akkor még? Ha van pénzed prostizni akkor igazából minden ok. A legtöbb nő úgyse mér többet, mint egy k**va...
Hú ettől de le leszek pontozva, de sajnos ez van.
A prostik legalább felvállalják, hogy pénzért csinálják. Ez egy win-win szituáció, te fizetsz ő szolgáltat. Tiszta üzlet.
Ezzel szemben lehet, hogy a csaj akiért küzdenél, gyúúúrnál és edzenél, akiért "fEjLŐdnÉL" sokkal több faßt tömköd magába hétről hétre, mint egy prosti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!