Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha képtelen vagyok lemondani egy olyan elvárásomról, amit én már nem tudok teljesíteni, akkor garantáltan egyedül maradok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 00:10
21/46 anonim válasza:
20: Na, itt a bibi. Nem ismered a nőket, vagy 1-2 csaj miatt általánosítasz. Az exek nem véletlenül exek, nem gyakori az az eset, amikor a pasi dobbant, és a nő még mittudomén hány hónap, év távlatából is Mr. Tökélynek gondolja. Az esetek többségében azért van szakítás, mert nem passzoltak össze, meg bizonyos esetekben azért, mert a nő konkrétan csalódott a pasiban vagy kiszeretett belőle.
22/46 A kérdező kommentje:
De tudom, hogy rájuk gondolnak, összehasonlítgatják, részletesen kielemzik őket a jelenlegivel. Ennek fültanúja voltam.
Örökre jelenvannak, az új barátnak esélye sincs kitörölni őket a nő fejéből.
2021. jan. 11. 01:03
23/46 anonim válasza:
Nem mindenki RÉSZLETESEN elemzi kji, de akinek már volt vkije, az óhatatlan összehasonlítja vele az újat. De a férfiak is ugyanezt csinálják... az összehasonlítás nem feltétlenül rossz, kiv, ha vki folyton és mániákusan csinálja, vagy ha részletesen kielemzi.
24/46 A kérdező kommentje:
Egy ilyen elemzésben én biztosan alulmaradnék a sok tökéletes félistennel szemben. Ha máshogy nem, a barinők meggyőzik hogy csaljon meg.
2021. jan. 11. 01:09
25/46 anonim válasza:
Hát ide már tényleg fölösleges a pszichológus, azért csodákat még ő sem képes tenni...
26/46 anonim válasza:
De nem minden más pasi tökéletes félisten, és a közhiedelemmel ellentétben nemcsak a tökéletes pasiknak van nője, sőt.
Az esetben inkább pszichiáterhez kellene már menni. Ez annyira súlyos.
27/46 anonim válasza:
Azért a nőket se nézd már annyira k...nak kollektíven, hogy a barátnők szavára rögtön megcsalják a pasijukat. Aki meg olyan buta, az akkor is meg fog csalni, ha te veszed el a szüzességét.
28/46 anonim válasza:
Nincs értelme ezt itt folytatni. El kell menned pszichológushoz. Valamiféle EX-fóbiád van, ezen ők tudnak segíteni.
29/46 anonim válasza:
rosszul állsz hozzá.. azért mentek szét általában mert rossz volt a kapcsolat és gond volt az exszel. persze vannak ilyen idióta nők akik 10en évekig sóvárognak vissza az exekhez. De hidd el, nagyon alacsonyan van a léc általában amit meg kell ugrani. sok nőt kihasználtak, megaláztak, bántottak az exek. ha normálisan viselkedsz, megadod amire vágynak és még a szex is jó, kb álompasi leszel.
30/46 anonim válasza:
Kérdező: ezzel az elvárásoddal kapcsolatban kérd szakember segítségét, mert ehhez olyan gondolatok kapcsolódnak, melyeket érdemes megváltoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!