Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alibi szöveggel szólítanátok meg az utcán egy férfit ?kérlek adjatok ötletet
Hát én a nők körében amúgy elég népszerűtlen férfiként találkoztam már vele hogy segítséget kért egy csinos lány, viszont avval nem számoltok hogy a segítségnyújtás után egyből elköszön az illető, mert sokan mint én barom is, nem túl jók az ismerkedésben és kihagyják az ilyen ritka lehetőségeket.
Próbáljátok tehát valamivel egyértelművé tenni a szándékot, mert nem biztos hogy ezt csak én hagyom ki, sok más férfi is így járhat, ha nem elég szemfüles.
"Attól tartok elejtettem a kulcscsomómat/fél pár kesztyûmet valahol ezen az utcán. Nem láttál ilyesmit, mikor végigjöttél?"
Bármit mondhatsz, amit könnyû kisodorni a zsebedbôl vagy táskádból, mikor kiveszel valami mást. Ha szimpatikus vagy neki és ráér, talán keresi is egy kicsit veled együtt.
Késôbb pedig a folytatáshoz jó indok is ráírni egy üzenettel, hogy "Meglett a másik zsebemben/a táska legmélyén!”
Amúgy én egyszer a karikagyûrûmet kerestem végig a házunktól a munkahelyemig, és a végén a zsebemben találtam meg, mert beleakadt a kulcscsomóba és lecsúszott az ujjamról, mikor a kulcsot zsebretettem. De kerestem már buszbérletet, is aztán kiderült, hogy az elôzô nap levetett nadrágom zsebében maradt. Szóval bárkivel megeshet, hogy azt hiszi elveszített valamit, pedig mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!