Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megijednek a férfiak az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijednek a férfiak az olyan nőktől, akik az átlagosnál jobban adnak magukra?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 15:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Onbizalom hianyos emberek biztos.. de azok mindegyiktől :-)
2021. jan. 9. 17:52
 22/37 anonim ***** válasza:

17.

Erre írtam, hogy gőzük sincs róla, hogy az minőségi cucc, csak az öszképet nézik, hogy az milyen. Ha jó, akkor le sem tudod vakarni őket.

2021. jan. 9. 17:52
 23/37 anonim ***** válasza:
20, akkor valószínűleg nem a "tip-topságod" az oka, ha nem találsz partnert.
2021. jan. 9. 17:58
 24/37 anonim ***** válasza:
Egy biztos, hogy nem a külsőd a kinézeted miatt nem kellesz valakinek, ott a viselkedéseddel illetve a hozzáállásoddal lehet baj.
2021. jan. 9. 21:05
 25/37 anonim ***** válasza:
53%
Én is ilyen vagyok. Sok bókot kaptam mindig is férfiaktól és nőktől is. Azért nézek így ki, mert nekem ez örömet okoz. Reggel tényleg csak pár perc, mire összekapom magam. Akinek van stílusérzéke, annak ez ösztönösen jön, sem sok időbe, sem kínszenvedésbe nem kerül. Több kolléganőm mondta már nekem, hogy ő azért nem néz így ki, mert nincs ideje rá. Aztán mikor egy szakmai rendezvényen egy szobában aludtam egyikükkel, aki a munkahelyen farmeres-pulcsis típus, nem győzött csodálkozni, hogy hamarabb elkészültem, mint ő. A reggeli svédasztalnál már több férfi kolléga megdicsérte a ruhámat és a volt főnöknőm első szava volt, mikor hosszú idő után újra látott ott: "De csinos vagy!". Ezt csak azért írtam le, mert attól, hogy valaki jól öltözött, még egyáltalán nem piperkőc, karótnyelt, vagy fordít túl sok időt a külsejére. Nekem ebből csak előnyöm származott, hátrányom sosem. Szerintem azért, mert érzik a kisugárzásomon már elsőre is, hogy nem vagyok se beképzelt, se faksznis, csak a magam örömére öltözködöm. A jó ízlés szerintem adottság, de sokat számít a környezet. Gyerekkorom óta stílusos környezet vett körül, a családomban is mindenkinek jó ízlése volt, az öltözködésben,lakberendezésben, dekorációban. Sokan dicsérték a dolgainkat, sosem tapasztaltunk irigységet, negatív hozzáállást, inkább gyakran kértek tőlünk tanácsot. Engem is kértek már meg, hogy kísérjek el valakit vásárolni, többször is, vagy pl.munkahelyi összejövetelre, baráti ebédre megterítettem és elrendeztem a szalvétákat, mindenki odavolt, hogy milyen szép, pedig csak azt használtam fel, ami ott volt. Azóta mindig engem kérnek ilyesmire. A férjem sokat dicsér, azt mondta, rögtön feltűnt neki, milyen jó stílusom van. És azóta is sokszor mondja. Szerinte még a gyümölcsöket is szebben rendezem el a tálban, mint más. Nekem ez ösztönös, és örömet okoz. Senkire nem erőltetem az ízlésemet, csak csendben elvagyok a magam örömére. Szerintem ilyen esetben nem gond, mennyire vagy stílusos. Nem amiatt félnek tőled.
2021. jan. 9. 22:30
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt leszarják. Egy pasi nem fogja tudni hogy rajtad most Essence spirál van vagy Lancome. Nem fogja felismerni, hogy Dior parfümöd van, vagy Mexx. Nem érzékeli, hogy Balea arckrémet használsz vagy Ahavát. A ruhákban ami nőies, szexis, az tetszik nekik, de nem értékelik különösebben a stílusos összeállításokat. Nyilván vannak kivételek, de az átlagot nem ez érdekli, hanem az összkép. Ha jó nő vagy, akkor olcsó és drága cuccokban is bejössz nekik, ha ronda vagy, akkor azon nem fog segíteni egy szép rúzs vagy egy jó illat.
2021. jan. 9. 23:01
 27/37 A kérdező kommentje:
26 leírtam, nem az ára vagy a márka miatt használom, hanem a minőség miatt.
2021. jan. 9. 23:14
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de ez mit változtat a kérdésen? A válasz ettől még ugyanaz marad.

(Attól, hogy valami drága, még nem lesz minőségi. Pl. Ordinary. Náluk minőségibb nem nagyon van ma a piacon, mégis pár ezer f-os cuccaik vannak. A drága luxus márkák arcápolói meg tocsognak az alkoholban).

Egy férfi annyit fog látni, hogy van rajtad pl rúzs. Nem fogja tudni, hogy az egy drága vagy minőségi darab, nem fogja tudni, hogy neked mi volt a preferenciád mikor kiválasztottad. Annyit lát, hogy van. Nem tudja, hog te órákig olvasgattad a krémmániát, meg kerested a színtípusodhoz megfelelő árnylatot, meg adsz a minőségre ezért odafigyelsz az ápoló összetevőkre is a megfelelő pigmentáció mellett. Azt nézi, szép-e vagy nem.

A kérdésed feltételezi, hogy rajtad kívül bárki látja, hogy minőségi cuccokat használsz. De ezt senki nem fogja észerevenni. Max a ruháknál, de ott is inkább csak a nők.

2021. jan. 9. 23:30
 29/37 anonim ***** válasza:
Luis Viton cucokba lesszel azt eszre veszik
2021. jan. 9. 23:58
 30/37 anonim ***** válasza:
Maximum a kisfiúk ijednek meg. A férfiak maximum vagy előítéletesek (biztos sokáig készülődik, biztos egy vagyonba kerül a kinézete, biztos kényeskedő) vagy simán csak jobban szeretik az átlagosabb szomszédlány típust.
2021. jan. 10. 05:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!