Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megijednek a férfiak az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijednek a férfiak az olyan nőktől, akik az átlagosnál jobban adnak magukra?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 15:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
53%
hát nem nézhetsz ki mindig így, mert más és más cucc kell minden alkalomra. edzőterembe, kirándulásra sportos, minimál sminkkel, irodába modern, nőies, elegáns magassarkúval határozottabb sminkkel, sétálós randira balerina cipős vagy lapos szandálos, kényelmes, lágy esésű ruhák, romantikusabb smink, buliba kicsit szexisebb, erősebb smink, kertészkedéshez, takarításhoz megint más és egy filmnéző pizzapartit sem jó miniszoknya magassarkúban megejteni...
2021. jan. 9. 16:42
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Mitől kéne megijedni? Ha normális és jófej, kit érdekel, hogy öltözködik? Ha meg idióta, akkor az se segít rajta.
2021. jan. 9. 16:46
 13/37 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz. Egyik kolléganőm ilyen. Olyan érzékkel kombinálja a ruhákat, cipőket, hogy sehol nem marad észrevétlen. Feltűnő, de nem ripacs, ilyen ízléssel születni kell. Múltkor számoltuk, hogy 16 órája, 12 szemüvege van mindenféle színben, ezeknek fele guess vagy ettől felfelé márka.

Brutál jól néz ki, pedig van rajta kb 10 kg, nem jó a genetikája annyiból, hogy hiába fogyózik, csípős-combos mindig, de nagyon jól ellensúlyozza a stílusa.

Őt támadják a férfiak mint a méhek a virágport. Tök mindegy hogy fiatal, idősebb "jópasi/rosszpasi". Nem tudja őket levakarni.

Meg azt vettem észre, hogy sokkal több mindent elér mint a kevésbé feltűnőbb nők.

Csak neki van új céges kocsija, neki valahogy mindig minden átmegy, pedig tuti nincs köze a főnökhöz vagy ilyesmi.

Valahogy komolyabban veszi mindenki, nem tudom ezt pontosan megfogalmazni.

2021. jan. 9. 17:00
 14/37 anonim ***** válasza:
79%

Ha egy vaddisznó hirtelen rám támadna a sötét erdőben, megijednék. De egy nőtől, aki ki van sminkelve, nem.

Vonzani pedig nem vonz egyáltalán.

2021. jan. 9. 17:00
 15/37 A kérdező kommentje:
11, példákat írtam vagy most az Etna megmászásától az Operabálig minden lehetséges alkalom minden outfitjét fel kellene sorolnom?
2021. jan. 9. 17:11
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a pasik az öszképet nézik. Fogalma nincs a többségnek, hogy mennyibe kerül egy parfüm vagy smink, nemhogy tudná milyen márka. Attól pedig ami szép, nem ijednek meg. Valami a kisugárzásodban lehet, ha félnek tőled.
2021. jan. 9. 17:31
 17/37 A kérdező kommentje:

nem az ár miatt írtam. Nem amiatt használok luxus termékeket, hanem a minőség miatt.

13, nekem is sok cuccom van. Legalább 15 táska, óra igaz csak 4, 4 szekrénynyi ruha. Nekem ez fontos, de egy barátnőm azt mondta, a férfiak megijednek az ilyen "nagyon tip-top, jólfésült, skatulyából kihúzott" nőktől. Nincsen műhajam és nem strasszos dolgokat hordok, nem erre értettem.

2021. jan. 9. 17:39
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem megijedünk, hanem sokunk nem erre vágyik..
2021. jan. 9. 17:44
 19/37 anonim ***** válasza:
78%

Engem inkább taszít, ha olyan típus vagy, aki még a szemetet is kiöltözve viszi ki, nem lehet csak úgy megcsókolni mert "jajj a rúzsom", nem kócolhatom össze a hajad, ha bohóckodunk vagy nem lehet veled spontán valahova elindulni, mert meg kell várni amíg összeállítod az odaillő outfited.

Egyszóval, ha karótnyelt vagy.

2021. jan. 9. 17:48
 20/37 A kérdező kommentje:
19, meg lehet csókolni és otthon, ahol bohóckodni szoktunk, nem a hajamért aggódom. Az odaillő outfit összeállítása nekem kb. 5 perc.
2021. jan. 9. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!