Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémáznak sokan, hogy Tinderen, stb... sem könnyebb mint élőben? Miért kellene másnak lennie?
Az elvet nem értem mögötte.
Nem a honlapot, alkalmazást akarja az ember magának, hanem a másik embert. Emberek vannak mindenhol.
Attól még senki nem lesz más, hogy más helyen ismerkedik.
Vagy max az első megszólítás, találkozás a más, de utána természetesen ugyanaz.
Mintha sokan ettől várnák a megoldást, amikor ezek csak arra megoldások, hogy amúgy nem tud az ember véletlenül belebotlani, összefutni egy neki tetsző személlyel.
Egyébként én a magam részéről nem szeretem, a személyes ismerkedést vallom.
25/F és nem ómódi ettől még.
Élőben nem tudok ismerkedni, mivel nincs kiel, nincs hol.
Tinder ilyen szempontból jó lenne, mivel ez által elérhetek olyan nőket is akikkel élőben soha nem találkoznék (vagy legalábbis 99% eséllyel nem).
Viszont, náluk esélyem sincs, mivel nem jelölnek vissza, így írni sem tudok nekik, esetleg bebizonyítani, hogy amúgy velem jó lehet egy kapcsolat.
Így két lehetőségem marad:
1. beletörődök, hogy már soha nem lesz kapcsolatom és élem így az életem
2. reménykedek, hogy egyszer valmilyen csoda folytán sikerül megismernem valakit aki velem szeretne lenni.
De ehhez nem kell a Tinder, mert ha nem vagyok fenn és élőben ugyanúgy nem tudok ismerkedni akkor ugyanaz a dolog, mintha csak várnám a csodát. Magyarán nincs szükség a Tinderre.
Pont tinderen nehezebb. Ott csak egy pár fotót tölthetsz fel, esélyed nincs beszélgetni, megnevettetni, elcsábítani.
A tinder egyedül a vonzó, de nem túl intelligens embereknek könnyebb, mert ott elég egy jó fotó, nem derül ki, hogy sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!