Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos srácként hogyan tehetnék szert olyan erős kémiára ami a Tinderen is átsugárzik?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 04:42
1/20 anonim válasza:
Kémia, ami átsugárzik... te így is beszélsz?
2/20 anonim válasza:
Ne furodj 1evig es ne is oltozz at
4/20 anonim válasza:
Kovalens kötéseknek nézz allaposan utána. Az azért elég erős már.
5/20 anonim válasza:
Természetesen sehogy. Kémia és kisugárzás nem létezik. A nők csak a külsőd alapján ítélnek meg.
6/20 anonim válasza:
Elegáns öltözködés. Minimum fehér vagy esetleg más egyszínű, testhez simuló (slim fit) ing, ne adj Isten öltöny. Nem otthon a tükör előtt lőtt szelfik, hanem stúdióban lehetőleg profi fotós által készített képek.
Nekem ez iszonyat beválik.
7/20 anonim válasza:
Testhez simuló ing kell? Hát az számomra elég homis, olyat fel nem veszek, annyit nem ér az egész.
8/20 anonim válasza:
Erről olvastam néhány éve, hogy a testhez simuló (slim fit) ruhák általában azért jobbak a bő (baggy) ruháknál, mert előbbinél a másik el tudja könnyebben képzelni az alakodat a ruha alatt, vagyis közvetve hogy milyen vagy meztelenül és a slim fit a szexibb. Ez mellett a bő, nem testhez simuló ruhák könnyen keltenek egy ilyen öregember/apuka érzést a lányokban veled kapcsolatban, mert hogy az idősebb férfiaknál sokkal gyakoribbak a bő ruhák az öltözködésben. A bő ruhák ez mellett könnyebben keltik az olcsóság, igénytelenség érzetét. Bocs, nem megbántani akarlak, én is nagyon sokáig tojtam ezekre, de azt látom tényleg van különbség a nők szemében ha figyelsz erre.
9/20 anonim válasza:
Szinte sejtettem, hogy valami ilyesmiről lesz szó, de én egyszerűen nem érzem jól magam a testhez simuló ruhákban.
10/20 anonim válasza:
9: Én sem. Valahogy utálom, ha úgy feszül a s_ggemen a farmer, mint egy csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!